29 Юни – 5 юли
Към горещите страсти тази седмица се добавят и много емоции, а това може да провокира много хора да се държат по един краен начин. Чувствата ревност, притежание и емоционално нараняване могат да бъдат много силно представени точно сега.
Трудно се прави комбинация между деликатност и настойчивост и настъпателност, но точно това трябва да направим сега и да се опитаме да сме максимално умерени.
Овен – определено няма да е лесно на Овните да бъдат умерени точно сега, защото емоциите им са много напрегнати. Всичко това може да доведе до едно емоционално цунами, затова бъдете много внимателни в общуването си в Овните и се стремете да ги обичате и да не ги предизвиквате емоционално.
Телец – Телците, които са родени в края на знака, трябва да бъдат много внимателни с финансовото си положение в момента. Може да минавате през период, в който парите ще са проблем, а също така това може да се отрази по един напрегнат начин и на самооценката ви и да има моменти на разколебаване в собствените качества.
Близнаци – в момента имате нужда от много динамика в живота ви. Много добре е да учите, да отидете на курс в чужбина или да посветите лятото си на подобряване на квалификацията. Добре е да пътувате и да се местите, защото монотонния живот може просто да ви демотивира.
Рак –  тази седмица емоциите могат да ви карат да отстоявате себе си, няма да се плашите и да влезете в конфликт, независимо че това не в типично за вашата природа. Определено отношенията със семейството и особено с жените в него могат да бъдат особено важни, а на моменти и напрегнати.
Лъв – позитивния период за Лъва продължава с пълна сила и тази седмица тази хубава енергия ще бъде усетена от тези представители на знака, които са родени Август. Сега е моментът да действате, да сте находчиви. Късметът е на ваша страна. Другите ще почиват, вие сега ще действате.
Дева – тази седмица изисква от вас да бъдете много себе си и да следите детайла. Това се отнася най-вече до Девите, които се занимават със строителство или в момента търсят някакъв имот за наем или закупуване. Много е важно да следите всеки един момент от преговорите, защото може да има волни или неволни обърквания.

Везни – ако някой може да се впусне в това да рискува и ситуацията да се окаже положителна за него, то това сега са Везните. Късметът е на ваша страна. В момента бездействието няма да ви даде нищо. Трябва да сте активни и да се борите за това, което искате, а енергията ще ви подкрепя.
Скорпион –  много напрегната, но и много подкрепяща е енергията на тези седмица за вас. От една страна може да има едно осезаемо напрежение в живота ви сега и да ви се налага да се справяте както с битови, така и е емоционални и здравословни проблеми, но пък за сметка на това ще можете да разчитате на помощта на семейството си.
Стрелец – любовта е много позитивно поставена в живота на Стрелеца тази седмица. Това може да е любов както към човек, така и към дете, към изкуство. Любовта ще ви зарежда и ще ви кара да се чувствате отлично, затова излъчвайте любов и ограничете егото си.
Козирог – другите хора ще са много важни в живота ви и те ще определят до голяма степен хода на събитията при вас, а вие ще трябва да се съобразявате. Особено съобразяване може да има със съпруг, с авторитарен баща, с шеф. Важното е сега да разберете, че има и една друга гледна точка.
Водолей – оставете конфликтната си природа на страна сега и се опитайте да разберете какво искат да ви кажат другите. Не им отнемайте възможността да бъдат прави, особено ако не сте ги изслушали. Много ценно отражение могат да ви дадат другите ора в момента.
Риби – Тази седмица изисква от вас сътрудничество. Сами няма да се справите нито с бизнес делата си, нито с проблемите в емоционален план. Не е необходимо да се правите на силни и да заблуждавате себе си. Много по-лесно ще е да помолите за помощ близък до вас човек и ще видите колко по-лесно ще се случва всичко.