06- 12 Юли
Винаги се стига до един момент на напрежение, който изисква промяна. Тази промяна сега ще носи своята база в емоциите, но ще провокира много трансформации както в самите нас, така и в събитията, свързани с живота ни. Няма защо да се противопоставяме на тази промяна, а по-важното е да използваме това напрежение по един позитивен и конструктивен начин.
Овен  тази седмица може да сте подчертано избухливи и да не търпите никакви ограничения, особено такива, поставени от семейството или от авторитетите в живота ви. Избягвайте разговори с шефовете си, опитайте се да отложите всяко едно важно решение за другата седмица, особено, ако ще ви се налага да го договаряте.      
Телец – вие сте един от знаците, за който седмицата ще е много позитивна. Тя може да се свързва с много хубави емоции, с добра материална и емоционална сигурност, а всичко това са предпоставки за успешно действие от ваша страна. Може да ви се наложи активно да помагате в живота на другите около вас.
Близнаци – пригответе се за допълнителни усилия, защото нещата няма да стават лесно, нито от първия път. Няма да могат и да се случват на базата на детския позитивизъм, с който обикновени ги карате да се случват. Сега ще се изисква много отговорно отношение на от ваша страна, най-вече за всичко, което се отнася до личния ви живот, бизнес и отношения.
Рак –тази седмица може да донесе едно неочаквано напрежение в живота ви. Ситуациите ще се случват бързо и няма да можете да ги планирате, нито ще можете да спрете процеса. Анализирайте защо точно тези събития се случват сега в живота ви.
Лъв – от една страна в живота на лъвовете има едно известно напрежение, както и редица ограничения, но за сметка на това положителните аспекти продължават, а те са свързани с голям късмет и много конструктивна енергия. В момента буквално трябва да се протегне ръка, за да ви бъде дадено, но ако седите безучастно спрямо собствения си живот, то няма как да се получат нещата.
Дева –  тази седмица могат особено да ви липсват реда и дисциплината, просто защото няма да зависят от вас, а вие ще трябва да се съобразите с енергията, която ви се предлага. Важно е да знаете какво търсите сега и да можете да го извадите от хаоса.

Везни – около вас може да има много голямо напрежение, което неминуемо ще ви се отрази, защото сте част от картината, но реално може и да не ви засяга лично. Може да имате голямо желание да помогнете на другите и да отнемете напрежението като по този начин хармонизирате ситуацията, но реално това няма да помогне.
Скорпион –  няма да ви е лесно да взимате решения през тази седмица, а може да ви се наложи. Много емоции и страхове има във вас в момента, а освен това виждате прекалено много сценарии, за да можете да се спрете на един. Опитайте се да се посъветвате с компетентен човек.
Стрелец – вие сте другият знак, за който седмицата може да е особено приятна и позитивна. Късметът ще е на ваша страна, а вие ще бъдете много умели и ще можете да накарате всяка една ситуация да се случва във ваша полза. Неочакваните ситуации и обрати няма да ви притесняват, дори могат да са ви много интереси и вълнуващи.
Козирог – много силно се разместват пластовете около вас. Това може да води до голямо напрежение при близките до вас хора, а вие ще влезете в ролята на този, който ще трябва да възстанови баланса и да накара всички да се разбират. Ще успеете, стига да можете да контролирате собствения си характер, защото, ако го изпуснете, може да стане много сложно.
Водолей – трудното овладяване на емоциите ще е основният проблем при вас тази седмица. Възможно е да влизате много позитивно в една ситуация, но след това от малко да се провокира характера ви и вие да ставате особено конфликти, а по този начин ще се нарушава хармонията във взаимоотношенията ви, затова бъдете внимателни.
Риби – в момента може много да ви се иска да скочите както в личен, така и в професионален план, но ако не знаете къде ще паднете точно, то не го правете. Има разлика между желанието и готовността. Това е темата, над която трябва да помислите тази седмица.