13 – 19 Юли
Тази седмица ще сме водени основно от емоциите. Те ще ни карат да действаме, но и те ще ни спирате. Емоциите се свързват и с редица опасения и страхове, затова и с това ще трябва да се справим през тази седмица. Точно сега всичко ще е много лично. Лично ще преживяваме всичко, лично ще трябва да поемем отговорност и лично ще трябва да си решим проблемите.
Овен – това ще е седмицата на крайностите за вас – от много динамика ще преминавате през много емоции, а всичко това ще ви кара да се чувствате много несигурни по отношение на личния ви темперамент. От мили и любящи можете лесно да ставате раздразнителни и конфликтни. Ще трябва да се справите и със собственото ви чувство за вина.
Телец – много приятна седмица се очертава за вас. Много е мека енергията й, но едновременно с това ще ви подканя да действате и да сте ориентирани към успешното справяне със задачите. Всичко ще е наред, ако вкарате и малко умереност в живота си сега, защото всяко едно изхвърляне може да даде нежелани резултати.
                          
Близнаци – тази седмица парите ще са много важна тема в живота ви. Може да имате сериозни притеснения по отношение на парите, които трябва да давате, независимо от това какви пари получавате. Точно сега може да ви бъдат поискани пари от много близки хора, които да не можете да откажете. Помислете си обаче дали наистина не можете да откажете и ако ги дадете това как ще се отрази на самите вас.
Рак – предстои една силна седмица за Раците. Седмицата е добре за преговори, за активност, за действие, за бизнес. Сега ще имате възможност да покажете на другите на какво сте способни и да докажете колко ценни, важни и качествени сте както в работата, така и по отношение на личите дела.
Лъв –  планетите на любовта и късмета Юпитер и Венера продължават да се намират във вашия знак и това продължава позитивната тенденция в живота ви. В момента наистина имате възможност да постигнете всичко, което искате, но ви се налага и да бъдете максимални реалисти и да не витаете в облаците по отношение на личните ви планове.
Дева – чудесно време да се погрижите за дома си. Това може да означава ремонт, може и да означава закупуване на дом или местене. Всяка една подобна дейност ще ви се отдава много в момента и ще се случва с една непринудена лекота.
Везни – всичко в момента може да ви се струва бавно и мудно и да ви дразни . Искате в живота ви да има малко повече динамика и да е по-интересно, а за сметка на това има една тенденция на колебание и опасения, която ви блокира по отношение на действието.
Скорпион – тази седмица ще ви се наложи да се погрижите както за останалите, така и за себе си. Ако сте пренебрегвали себе си заради другите, то сега може вие да сте приоритета в собствения ви живот и да си отделите малко време за себе си с цел да заредите батериите си.
Стрелец – това е седмица за активно действие в живота ви. Точно сега можете да поставите начало на важни планове в личен и професионален план, които да се реализират успешно през есента. Не мислете конкретно, а по-мащабно. В момента инвестирате в бъдещето си.
Козирог – емоциите много ще ви разколебават през тази седмица и няма да сте сигурни какво да правите. Емоциите ще ви водят в една посока и ако не я следвате, ще се чувствате виновни, а логиката ще изисква друго от вас. Всичко това може да ви прави подчертано разколебани по отношение на личните ви планове.
Водолей – много ограничаваща е сферата на семейството в момента за вас. Домът в момента може да не е вашата крепост и да не искате да се намирате там. Имате нужда да сте независими и свободни сега, но пък и не знаете точно как да го постигнете. Намирайте повече време за себе си и за вашите лични удоволствия и не влизайте в излишни пререкания с близките си.
Риби – точно сега е добре да бъдете с близките, със семейството си и да градите общи позитивни спомени. Чудесна седмица да се откъснете от напрежението на ежедневието и да се отдадете на почивка и на позитивно прекарано време с близките.