27 Юли – 2 Август
Любовните и приятелските взаимоотношения ще излязат на преден план през тази седмица. От една страна това ще се дължи на ретроградната Венера, а от друга страна ще имаме и пълнолуние в знаците Лъв и Водолей. Следващите 40 дни ще са изцяло насочени към това да оправим връзката си с другите хора и да следваме сърцето си.
Овен – много трудно ще можете да владеете собствената си енергия точно сега. В момента имате нужда както по почивка, така и от забавни и динамични моменти, но  това може да води до една разпокъсаност при вас и да не знаете накъде да се насочите. Понякога не е необходимо да действате, а просто следвайте живота си.
Телец – хармонията ви тази седмица може да бъде силно заплашена. От една страна финансовата стабилност няма да е толкова стабилна, колкото ви се иска, а от друга страна може да се чувствате емоционално притиснати и да не може да реагирате както искате.
Близнаци – тази седмица ще ви накара да сте адаптивни и да се промените под влияние на средата, която ви заобикаля. Това може никак да не ви хареса първоначално, но след това ще осъзнаете, че има много ползи за самите вас.
Рак – една чудесна седмица, в която можете да се погрижите за дома си. Сега е правилният момент за ремонти, за декориране на дома, за освежаване. Една позитивна промяна в дома ще ви накара да се чувствате добре емоционално.
Лъв – това ще е седмица, в която активно ще се замислите над плановете, мечтите си, както и над идеалите в живота ви. В момента е добре да оформите  една дългосрочна по отношение на това какво искате да се случи с вас в близко бъдеще и да помислите как да реализирате мечтите си.  
Дева – стари ситуации, познати, мисли и сценарии ще ви накарат да си направите една важна равносметка на плановете както в личен, така и в професионален план. Ще усетите, че имате нужда да действате, но не го правете все още, докато не сте наясно накъде сте се насочили.

Везни – тази седмица ще обърнете погледа активно към себе си. Вие обичате да се оглеждате в другите, но сега ще трябва да се огледате в себе си и да си дадете сметка както искате да промените в собственото ви поведение. Това ще е някаква част, която пречи за хармоничното протичане на взаимоотношенията ви.
Скорпион – трудно ще ви е да изразите всичко, което чувствате в себе си.  Може да има редица пречки пред това да комуникирате открито и да споделите какво се случва в душата ви. Това могат да са срам, опасения, страхове. Изгладете комуникацията със себе си, а след това се насочете към друг човек.
Стрелец – точно сега е много важен момент за вас. Би било добре да спрете, да намалите активността в живота ви и да се огледате. Така ще разберете докъде сте стигнали и ще можете да направите план, накъде искате да продължите. Ако не направите това, то може да тичате дълго време в посока, която може да се окаже, че не е ваша.            
Козирог –  в момента в живота ви има много недоволство и агресия, но нямате сили да ги споделите, да ги изговорите и да ви олекне. Точно в това може да се крие проблемът. Ако задържите прекалено много негативна енергия в себе си, в един момент ще избухнете и няма да има връщане назад.  Опитвайте се да споделяте по един мек и разбираем начин.
Водолей – силни страсти могат да ви вълнуват през тази седмица. Любовта може да е с окриляваща роля в живота ви, но може и да носи разочарование. То се появява винаги когато има очаквания. Подходете към отсрещната страна по един отворен начин, без да изисквате.
Риби – много объркваща може да е като емоции тази седмица. В живота ви сега може да има прекалено резки моменти, да има известна грубост, а ако се занимавате с пари, то може да имате особени притеснения. Много важно е да не таите всичко в себе си, а да се опитате да потърсите помощ за всички задачи, с които не можете да се справите сами.