03-09 Август
Темата за взаимоотношенията, приятелството, мечтите и любовта излезе на преден план в последните дни не само заради ретроградната Венера, но и благодарение на пълнолунието, което се случи в знаците Лъв и Водолей. Тази седмица предстои да доразвием тези теми.
Овен   много особена е тази седмица за вас. От една страна енергията е много подкрепяща и много благосклонна по отношение на идеите и емоциите ви, но от друга страна е много блокираща по отношение на действието. Това означава, че вие може да генерирате идеи, но много по-добре ще е някой друг да ги реализира.
Телец – точно сега ще можете да се обърнете назад и да разгледате живота си по нов начин. Може да ви се стори, че през последните месеци сте бързали прекалено и сякаш не сте живели живота си в пълно присъствие. Затова сега е много важно да анализирате това, което сте пропуснали и да не допускате стари грешки.
Близнаци – особено активна седмица ви предстои. В момента имате възможност да постигнете каквото си пожелаете, стига да ви е ясна целта. Енергията сега много силно ще ви подкрепя, особено ако се занимавате с творчество или изкуство.
Рак – тази седмица активно ще търсите себе си. Може да разберете, че неща, които сте смятали за ваш приоритет вече не са важни за вас и искате да насочите енергията си в нова посока. Този момент на преход може да даде известно объркване и трудност да насочите енергията си, затова бъдете търпеливи.
Лъв – много успешна седмица за представителите на знака във всяко едно отношение. Седмицата е добра за преговори, за любов, за активно изразяване на себе си. Сега е моментът да действате и да направите стабилни планове по отношение на дългосрочните ви цели.
Дева – тази седмица ще изисква особено мъдрост от ваша страна. Може да има много провокации в средата, която ви заобикаля, но от вас ще се изисква да бъдете балансьор и да можете да туширате напрежението във взаимоотношенията. Активно ще ви се наложи да служите емоционално на другите.

Везни – стигнали сте до момент, в които имате нужда от голяма равносметка по отношение на пътя, който сте поели. Сега е добре да се замислите къде сте стигнали и как искате да продължите напред. Много важно е да се осмислят старите грешки и те повече да не се допускат.
Скорпион – много голямо облекчение ще има за вас тази седмица. Сякаш напрежението, което беше характерно за вас през изминалите две години сега ще оттече и вие ще се почувствате нормално т.е. така както отдавна не бяхте се чувствали.
Стрелец – много позитивна енергия може да бъде отчетена в живота ви точно сега. Сега може да имате необходимите смелост и кураж да се справите с всяко едно предизвикателство. Седмицата ще ви даде особено очарование, на което другите няма да могат да устоят.
Козирог – драмата в живота ви може да е силно присъстваща и това може да ви пречи по отношение на правилната преценка и на взимането на решения. Всичко може да ви се струва прекалено емоционално наситено, прекалено и драматично. От една страна това ще ви харесва, но от друга много ще ви дразни.
Водолей – през тази седмица жизнената ви енергия може да е понижена. Това може да се отрази по един напрегнат начин на тонуса ви. Мнението на другите за вас е много важно и ако то не е положително, това може силно да ви обезпокоява и да ви кара да се чувствате подтиснати. Пазете себе си и емоциите си точно сега.
Риби – прекалено много его има в живота ти, прекалено много егоизъм ви заобикаля и вие не знаете как да отвърнете на тази енергия. На моменти искате да правите компромиси, в други моменти искате и вие да демонстрирате его. Всичко това обаче може да е много изтощително. Важно е да можете да се отдръпнете емоционално сега и да погледнете на живота си по един безпристрастен начин отстрани.