10-16 Август
Едно сериозно разместване на енергийните пластове се случва през тази седмица. Имаме няколко важни събития. От една страна Марс промени знака си от една от най-слабите си позиции премина в една от силните си. От друга страна започва късметлийската година на Девите, а освен това имаме и новолуние в знака на Лъва.
Овен – много добра седмица по отношение на насочването на енергията. Сега ще ви е много по-лесно да се концентрирате и това ще ви прави много успешни, дейни и активни в момента. Буквално няма кой да ви препречи пътя.
Телец –  много трудна ще ви бъде оценката на всичко. Може да пилеете пари, да не може да прецените кое е важно и кое не е. Трудно ще ви е да имате едно стабилно мнение и то силно ще се влияе от другите. Може да пилеете емоции, пари, време, без да знаете какво да правите. В момента имате нужда да давате.
Близнаци – в момента е много важно да направите една равносметка по отношение на знанията ви и на подготвеността ви да се справяте интелектуално със задачите си. Точно сега може да си дадете сметка, че имате нужда от ново обучение и квалификация и да се заемете с такава дейност.
Рак – отношението на другите към вас ще е силно свързано със собствената ви самооценка. Може да ви се наложи да излезете от интровертната си природа и да се борите за вниманието на другите, като това няма да е агресия, а може да е просто една достойна защита на собствените позиции.
Лъв – акцентът продължава да е над знака на Лъва. Освен хубавите енергии, които са характерни за момента, има и много напрежение и много ограничения, които да накарат представителите на този знак да действат с повече смирение и отговорност.
Дева – точно тази седмица късметът ще похлопа на вашата врата и ще остане в дома ви около година. Тази седмица силно ще усетите как енергията при вас постепенно се променя по един положителен начин. Това ще докара в живота ви много приятни моменти, както и възможност да се освободите от всяко едно нещо, което ви е ограничавало до момента.

Везни – в момента е много важно да насочите енергията си към това да творите – любов, изкуство, взаимоотношения, себе си. Много е подкрепяща енергията на седмицата за вас и ще ви помага при взимането на сложни решения.
Скорпион – любовта ще излезе като основна тема за вас. Независимо дали я имате или я нямате и копнеете за нея, то тази тема ще носи една осезателна нотка на драма. Имате нужда да получавате много повече чувства и емоции от това, което ви се предлага и това може да ви обезпокоява.
Стрелец – тази седмица взаимоотношенията ви ще излязат на преден план. Ще имате възможността да получите много любов и признание от хората около вас, но някои от връзките ви ще бъдат много изпитателни и ще ви донесат големи предизвикателства и то с цел да оцените къде е грешката в собственото ви поведение.
Козирог – целта оправдава средствата, а тази седмица от вас ще се изискват много средства, за да постигнете целта си. Не се оплаквайте и не ги щадете, а се раздавайте максимално – тази енергия ще ви бъде върната.
Водолей – дори и да сте убедени, че сте напълно прави, то другите ще ви покажат, че не сте и че често, зад маската на добронамереност и раздаване, криете вашето его и ви е трудно да приемете другата гледна точка, както и дори да я допуснете. Тази седмица ще изисква от вас да сте много отворени и разбиращи към другите хора.
Риби – емоционалните кризи могат да са много характерни за вас точно сега. В един момент може да сте в много силна еуфория, но в следващия момент може да падате от високото и да ви е много трудно да се съберете емоционално. Опитвайте се да разглеждате живота си отстрани и да се отърсвате от емоциите, това ще ви помогне да сте много по-обективни.