17-23 Август
Тази седмица взаимоотношенията ще са крайно непредвидими – както има много голям потенциал за нови и то много интересни запознанства, то така има и опасност от внезапно прекратяване на връзки, може би, защото до края най-близо се намира началото.
Седмицата ще изисква от нас практичност и дори известна пресметливост в най-хубавите измерения на това понятие. Прекаленото разхищение както на емоции, така и  на пари може да ни се отрази по един негативен начин в дългосрочен план.
Овен  много позитивна енергия по отношение на връзките с другите хора. Точно сега, ако се намирате в трудна ситуация, свързана с взаимоотношенията, може да ви бъде предложен от съдбата алтернативен и безболезнен начин трудната енергия да оттече и всичко да се нормализира.
Телец – сложното на тази седмица се крие във факта, че има вероятност много неща да се случат, но тя няма да завист от вас, а вие ще трябва да се съобразите с крайния резултат, без да можете да му влияете. Буквално може да се чувствате безучастни към собствения си живот.
Близнаци – точно сега може да станете крайни реалисти и да се спасите от всички илюзии, които ви преследват в последно време. Вие имате нужда от това, за да наредите приоритетите си в дългосрочен план.
Рак –  тази седмица може да донесе една особена динамика в живота ви, която постоянно да ви кара да бързате и да имате чувството, че нещо изпускате. Може да ви се иска да сте на две места едновременно и ако не можете физически, то може да го правите ментално. Трудно ще ви е да се съберете на едно място, но пък ще сте много комбинативни.
Лъв – много интересна и вълнуваща седмица предстои за Лъвовете точно сега. Очаквайте неочакваното. Трудно ще можете да правите планове, защото животът има свой собствен план за вас и тази седмица ще ви го покаже. Ако не сте готови за промени, то може да ви се стори много стресираща седмицата, затова подгответе се.
Дева – седмицата е много позитивна по отношение на новите планове. Ако планирате да се местите, то сега е идеалният момент. Това се отнася и до всяка по-голяма промяна от ежедневен тип, ако сте планирали такава.  Плановете ще ви се израняват все повече и ще се чувствате много комфортно.

Везни – трудно ще ви е да сте спестовни тази седмица, защото може да има много неочаквани плащания и харчове, но реално точно това трябва да направите точно сега. От вас се изисква умереност. Не взимайте крайни решения точно сега, защото още не виждате целия пъзел, дори да си мислите, че е така.
Скорпион – тази седмица носи редица ограничения за вас. Трудно ще прокарвате собствената си воля. Може да минете през неочаквани трудности, свързани с променен график и много задължения, които няма да можете да откажете. От вас се изисква сега да бъдете издръжливи.
Стрелец – тази седмица ще ви се иска много повече отколкото можете да си позволите. Това може да ви накара да се държите по един краен начин, да сте недоволни, дори да се ядосвате на моменти. Склонни ще сте да дадете обещания, които след това няма да можете да изпълните. Бъдете внимателни, когато давате думата си.
Козирог – постепенно ще се промени динамиката в живота ви. Досега имаше едно забързване като събития и като емоции, но тази седмица всичко сякаш ще се уталожи и ще се чувствате много по-балансирани и много по-упокойни и уверени.
Водолей – определено тази седмица носи много позитивен заряд за вас, особено що се отнася до прекарвания с приятели, в големи компании. Важно е да сте сред хората, така ще можете да попиете от тяхната положителна енергия, както и да се разтоварите от собствената ти трудна енергия, която сте събрали.
Риби – много нараняващо може да ви се струва поведението на другите, но едновременно с това много трудно ще можете да обясните какво ви дразни и какво бихте искали да се промени в ситуацията. Избягвайте конфликтите и намирайте време да оставате сами и да подреждате емоциите си тази седмица.