От много време искам да развия тази тема, защото виждам, че е необходимо. Всеки един човек има интерес към астрологията с идеята да му каже нещо хубаво, което му предстои. Ако е хубаво, всеки е склонен да вярва, ако не е, то астрологията веднага се причислява към поредното шарлатанство.

Истината е, че астрологията е безпристрастен метод, който просто ви припомня какво те избрали да ви се случи в този живот и дали следвате предначертаната от самите вас програма. Дали вие искате да си припомните, то зависи само от вас.

Астрологията е много повече от това да правим постоянно заключения само на базата на зодиакалния ви знак. Да, вие го познавате и очаквате всичко, казано за него да отговаря за вас, но това е невъзможно, именно защото вие сте много повече от зодиакалния ви знак.

Разбира се, вие не сте длъжни да се интересувате от астрология в такава дълбочина, че да познавате подробно рождената си карта, но и не можете да обвинявате астрологията, че не ви дава пълната истина за самите вас само от зодиакалния ви знак.

Представям ви и едно видео, което ще ви даде малко повече информация по темата.