24 – 30 Август
Слънцето навлезе в знака на Девата, а това е знакът който бележи прехода между лятото и есента. Емоциите сега се рационализират и се успокояват, както и се насочваме все повече към работа.
Дори уроците на ретроградната Венера сега ще са още повече насочени към равносметка, която да преживеем сами със себе си, а не толкова с другите.
Овен – положителните емоционални промени продължават са да актуални в живота на Овните. Сега е моментът да промените любовния си свят по начин, който ви харесва. Ако не го направите сега, то после ще можете да се сърдите на себе си.
Телец – тази седмица ще бъдете много креативни и ще действате по един различен начин. Дори можете да изненадате себе си. Ще бъдете симпатични и неочаквани, а това ще ви направи много симпатични в очите на другите, като те ще ви помагат с удоволствие.
Близнаци – особена критичност може да ви сполети тази седмица. От една страна няма да можете да търпите критика, а от друга страна, самите вие ще сте много критични, особено, когато става въпрос за сферата на работата.  Просто запомнете да не правите това, което не искате другите да ви причинят.
Рак – мислите ви могат да са свързани много повече с това, което предстои и местата, които планирате да посетите от това, къде сте в момента и какво правите. Ежедневието може силно да ви отегчава в момента и вие активно да мислите за положителни промени, които да ви накарат да се почувствате по-добре.
Лъв – темите любов и приятелство ще излязат на преден план и ще започнат да се смесват по един сложен начин. От едната тема може да се прескача в другата, а това може да доведе до сериозно емоционално объркване, затова бъдете внимателни.
Дева – за някои от вас седмицата ще донесе много нова и то положителна енергия, която ще ви помогне да се насочите към нови начинания и идея, но за други, които не са отпразнували още рождения си ден, периодът на Сатурн и на равносметката продължава. Точно вас остава да довършите това, което не сте успели.

Везни – за вас може да е характерна поговорката :”двама се карат, а третия печели”. Само седейки отстрани на конфликта и наблюдавайки го, вие ще можете да усетите кога трябва да се намесите, да излезете герой и всичко да се случи във ваша полза. Всичко е въпрос на търпение.
Скорпион –  точно сега ще можете да манипулирате ситуации по най-добрия начин и то във ваша полза. Чудесна седмица за преговори, за договаряне на условия, за преместване, за промени в ежедневен и битов план. В момента сте много убедителни и чаровни, затова се възползвайте умело от тази енергия.
Стрелец – през тази седмица може да ви се наложи активно да давате на другите. Това може да не ви харесва, може да има борба със собственото ви его, но в крайна сметка ще трябва да се съобразите с обстоятелствата и да помогнете на хората, които се нуждаят от вас в момента, независимо дали се чувствате готови.
Козирог – много рязка ще е промяната на енергията в живота ви точно сега. От едно постоянно напрежение, с което се борихте до момента, сега ще навлезете в един много по-спокоен от към емоции период, но пък той ще е свързан с много нови отговорности. Някои от тези отговорности ще се случат сега, а за други ще бъдете информирани, че предстоят.
Водолей – през тази седмица и на вас ще ви се наложи да действате през егото, независимо че тази сфера е трудна за вас. Компромисите в името на другите могат да се окажат много вредни за вас. Сега е важно да можете да споделите какво очаквате и какво искате от другите.
Риби – Слънцето премина в срещуположния знак, а това означава, че жизненият ви тонус сега може да се понижи и трябва да сте внимателни какво с емоционалното, така и с физическото си здраве, защото просто няма да имате достатъчно сили да се противопоставяте на трудните моменти в живота ви в момента.