31 Август – 06 Септември
Понякога е изтощително в един период да има толкова емоции и чувства и то в цялата им палитра. Няма как. Тази седмица бележи края на ретроградната Венера и е още по-наситена с идеята за равносметка. Освен това енергията на седмицата е много емоционална по един напоителен начин, който се свързва с илюзии и със заблуди.
Точно сега трябва да бъдем много внимателни по отношение на емоционалния избор, на това да не залъгваме себе си, както и останалите. Важно е да взимаме важни емоционални решения точно сега, както и да не се сключва брак.
Овен – тази седмица първо трябва да се успокоите, а чак след това да действате, защото нещата няма да се случват нито с вашата скорост, нито по вашето желание. За сметка на това от вас ще се изисква да сте адаптивни и гъвкави и да се съобразявате с другите.
Телец – седмицата е много подходяща по отношение на решаването на всеки един медицински проблем. Жизненият ви тонус може да е повишен и това да ви помага да се справяте много по-лесно с напрежението и стреса на ежедневието.
Близнаци – трудно ще си намерите място тази седмица. Във вас има много голямо напрежение. От една страна то е емоционално, а от друга страна ви е трудно да следвате правилата на другите. Ако ви е възможно, почивайте си и си вземете отпуск. Ако все пак ви се налага да сте на работа, то владейте характера си.
Рак – тази седмица е чудесна по отношение на обучението и на образованието. Ценен момент е сега да се замислите какво ви липсва като подготовка и квалификация. След като разберете това, то насочете се към разрешаване на ситуацията и получаване на това знание, от което имате нужда.
             
Лъв – сложна емоционална равносметка ви предстои тази седмица. От една страна те ще са свързани с ролята на другите хора в живота ви, но от друга страна ще трябва да се изправите пред самите себе си и собствената ви емоционалност и да разрешите дилемите там. 
Дева – емоциите ви могат да са много объркани сега, а това ще се отрази на любовните ви отношения. Не взимайте крайни решения, свързани с любов, тази седмица. Използвайте емоциите си по отношение на творческата ви енергия. Ако се занимавате с изкуство, то тази седмица е чудесна за вас.

Везни – любовта ще присъства много силно в живота ви точно сега. Това ще е любовта както към другите, така и към самите вас. Това ще е една проверка за това какво е мястото на любовта в живота ви, защо я има, защо я няма и на какво иска да ви научи. Бъдете готови да се учите.
Скорпион – много добре седмица по отношение на професионалните ви задължения. Ако сега се връщате на работа, то може да имате много позитивна енергия, с която да заразите колегите си. Ако пък нямате работа, то може да намерите.
Стрелец –  трудно ще ви е да вярвате на другите тази седмица. По-склонни ще сте да изхождате от емоционалните рани, които носите от миналото и ще ви е трудно да допускате хората прекалено близо до себе си. Помислете как да излекувате тези рани.
Козирог – тази седмица ще е като едно ново начало за вас, в която ще можете да вложите активно енергията си. Ще можете да организирате, да се справяте с отговорностите, ще можете да направлявате другите, а всичко ще ви се отдава много добре и ще сте в стихията си.
Водолей – тази седмица се очертава да бъдете особено популярни и харесвани. Използвайте очарованието си, за да постигнете по-лесно целите си. Сега е много по-лесно да си сътрудничите, отколкото да се противопоставяте.
Риби  редът и дисциплината ще ви идват малко прекалени през тази седмица. Проблемът ще е, че те ще идват отвън и ще са диктувани от други хора, а вие просто ще трябва да се съобразявате. Пазете здравето си сега.