07 – 13 Септември
Имаме малко време между ретроградната Венера и ретроградния Меркурий, в което да не сме на тръни и да не очакваме стари ситуации и наложителни равносметки. Тази седмица ще ни позволи да поемем дълбоко въздух и да се огледаме, както и да преценим какво искаме да променим в себе си и в живота си и от какво сме доволни.
Седмицата приключва с новолуние, което е и частично слънчево затъмнение в знака на Девата.
Овен – тази седмица е чудесна за социални взаимоотношения, за това да посветите известно време на приятелите си и да реализирате мечтите си. Малко идеализъм ще ви е много полезен сега, дори може да ви подейства лековито. Откажете се от това да налагате егото си на всяка цена.
Телец – объркването, което ви създаваше ретроградната Венера, сега го няма и ще можете да погледнете живота си по един максимално реалистичен начин. Много неща няма да ви харесат, от други ще сте доволни. Сега е моментът да се замислите как да промените това, което не ви харесва.
Близнаци – колкото и да ви се иска, тази седмица няма да можете да скриете емоциите си. Има много неща, които сте натрупали в себе си като напрежение, като трудни емоции и преживявания. Сега е моментът те да излязат от вас, да ги споделите, защото в противен случай могат да ви създадат много проблеми.
Рак – време е да се пречистите, да се изчистите – както физически, така и емоционално. Много негативна енергия сте събрали, много болки и много напрегнати мисли. Сега е добре да се ориентирате към някаква диета и някакъв прочистващ режим, а в ментален план е добре да се изчистите от негативните мисли, да медитирате или да се заминавате с йога.
Лъв – точно сега може да се насочите много успешно към нови начинания, към нови проекти и да реализирате идеите си по един успешен начин. Няма да се справите сами, затова е добре да потърсите сътрудничеството на доверени до вас хора.
Дева – трудна седмица по отношение на преговори, на договори, на нови начинания. Ще се опитата да ви измамят, а ако и вие се опитате да мамите, то ще ви се върне двойно. Тази седмица изисква от вас максимална откровеност и често и коректно отношение, защото това, което сте се отразява от другите.

Везни – промените, които ще протичат в живота ви сега няма да бъдат лесни. Те ще бъдат провокирани от другите, а вие ще трябва да се съобразите с тях. Освен това тези промени ще засегнат дълбоките ви лични емоции и може да има разместване на пластовете там.
Скорпион – много провокации ще ви даде заобикалящата среда. Децата няма да ви слушат, в работата може да не зачитат авторитета ви, партньорът може да си прави каквото си иска, без да се съобразява с вас. Това се случва, за да ви покаже, че не винаги можете да сте водеща част от живота на другите, а понякога трябва да оставите процесите в живота на другите да се случват, без да ги контролирате.
Стрелец – много активна, дейна и динамична ще е тази седмица за вас. Ще имате много сили и много голямо желание да действате. Енергията е много позитивна и тя може да ви провокира да правите позитивни неща в момента – да помагате на близките си, да им вдъхвате кураж и оптимизъм.
Козирог – не се опитвайте да крещите по-силно от всички, за да бъдете чути. Точно тази седмица може да ви е трудно да комуникирате правилно идеите си и да минавате от истерия в обида, но в един момент ще разберете, че това е излишно поведение от ваша страна, защото грешката е във вас и другите ще продължават да не ви разбират, ако не се постараете търпеливо да им обясните.
Водолей – чудесна седмица за действие и за активност. Ако до момента сте се намирали в някакво особено състояние на безтегловност и не сте знаели по кой път да поемете, то сега обстоятелствата ще ви подскажат, а от вас ще се изисква да се възползвате от дадената ви възможност.
Риби –  стигнали сте до един много деликатен момент в живота ви, в който промяната е много необходима, но и много сложна. Вариантите, които ви се предлагат могат да звучат много сходно, а на вас да ви е много трудно да изберете. Послушайте интуицията си, както и собствените си нужди. Най-голямата грешка сега ще е да се откажете да действате.