14 – 20 Септември
Дойде и седмицата, в която трябва много активно да се замислим над собственото си здраве, над темите за реда – както в битов, така и в емоционален план. Новолунието в Дева сложи един много забележителен акцент над тези теми.
Овен – много голяма методичност ще се изисква от вас през тази седмица. Нищо няма да се случва с вашата скорост, а по-скоро на вас ще ви се налага да се съобразявате със скоростта на другите. Това ще е една седмица, която ще ви покаже до каква степен трябва и можете да сте търпеливи.
Телец – темата за работата и задълженията може много активно и по един позитивен начин да навлезе в живота ви. Ако нямате работа, то може да намерите подходящата за вас работа, а ако имате работа, то тя може да бъде оценена по един позитивен начин и това да ви накара да се чувствате много добре.
Близнаци – много важни решения ще ви се наложи да взимате сега. Тя ще са свързани със задълженията ви, с отговорностите, както в личен, така и в професионален план. Няма да ви е нито лесно, нито приятно да вземете тези решения, защото обстоятелствата ще ви притискат и ще имате чувството, че не разполагате със собствената си воля.
Рак – темата за здравето излиза на преден план при вас. Тази седмица ще изисква от вас да изчистите емоционалния си свят, а по този начин да успокоите и физическите си неразположения. Няма как да продължите и да събирате негативни емоции в себе си. Трябва да се спрете и да ги оставите.
Лъв – парите ще са много важна тема за вас точно сега. Може да ви хрумне някаква нова идея, която да развиете като бизнес модел. Сега е моментът да действате и да си направите екип, както и да се мотивирате да действате, а не да оставяте шанса да мине покрай вас.
Дева – много силна седмица за нови начинания и реализация на идеи. В момента се чувствате в свои води и всяко едно начинание ще бъде достатъчно добре подкрепено от енергията на седмицата. Просто трябва да бъдете малко по-смели и предприемчиви и всичко ще се реализира добре.

Везни – тази седмица е изпълнена с равносметка за вас. Трябва да останете сами със себе си и да погледнете на живота си под един различен ъгъл, които ще ви даде и различна перспектива. Точно това е много важно сега – да разберете, че има и други начини за случване.
Скорпион – тази седмица можете силно да потънете в ежедневните проблеми. Темите образование, преместване, оформяне на документи ще бъдат много важни за вас. Вие можете да им придавате особен драматизъм и излишно притеснение, а това може да се предава и на хората около вас. Добре е да се успокоите.
Стрелец – ежедневието може буквално да ви задушава със сивотата и скуката си. Изведнъж ще усетите, че енергията около вас много се е променила и от много висока вибрация и много случване, сега сте навлезли в период, в които се изисква методичност и много по-бавна скорост. Дайте си време да се адаптирате.
Козирог – грижата ще е думата, която най-много ще ви определя точно сега. Вие сте изпълнени с грижа и тя ще е много нужда за хората, които ви заобикалят. В този процес е важно и вие да позволите да се грижат за вас. Споделяйте отговорностите, защото могат много да тежат.
Водолей – тази седмица ще бъдете поставени пред ситуация на избор. Този избор ще изисква от вас доброволно отказване от собствената ви независимост и доброволно съобразяване с определени правила и норми. Това се отнася най-вече за хората,  които сменят работата си, преместват се в друг град или започват обучение на отдалечено място. Това ще е една седмица на адаптация.
Риби  партньорството ще е много важно в живота ви тази седмица. Партньорът ще ви се представи по един нов начин и ще можете да опознаете страни от него, които до момента не сте виждал. Това ще ви накара и вие много да си промените отношението към него. Давайте обратна оценка както за хубавото, така и за това, което не ви харесва, за да заздравите връзката си още повече.