21 – 27 Септември
Енергията на тази седмица предполага много високо ниво на скованост. От една страна това се свързва с дисциплина и ред и който съумее да използва тези качества в живота си, то ще му е много по-лесно. Всеки, който се опита да се противопоставя на правилата, ще бъде връщан в правия път и волята му няма да се зачита. Точно са трябва да разберем колко важни и ценни са правилата и как те могат да дават сигурност.
Овен – принципните овни ще се чувстват много добре през тази седмица, защото енергията на следващите седем дни ще благоприятства спазването на правилата. Сега ще можете да прокарате идеите си и да ги наложите над другите по един лесен и естествен начин.
Телец- емоционалните ви рани постепенно ще се възстановят и ще зараснат. Тази седмица е много подходяща за големи промени в емоционален план. Може да има неочаквано запознанство, което да се превърне във връзка, но може да има и сериозни и неочаквани конфликти с партньора.
Близнаци – много могат да се объркат плановете ви точно сега, ако ви предстои да взимате решение за голяма промяна. Ролята на другите в живота ви може да в изпълнена с илюзии и напразни очаквания. Хората няма да искат да ви подведат, но просто ще ви обещават неща, в които и те не са сигурни. Бъдете внимателни.
Рак – много голяма липса на отговорност можете да усетите в живота си точно сега. От една страна тази липса може да е свързана с работата ви, където да ви се струва, че всички се скатават и не правят нищо. От друга страна може да усещате, че вие сте единственият човек, който живо се интересува от семейството, а всички други са абдикирали. Замислете се дали вие самите не провокирате това поведение в другите?
Лъв – много позитивна седмица по отношение на разместването на пластовете в живота ви. Страховете ще останат на заден план, а вие ще предприемете тези промени, от които се нуждае живота ви, за да се чувствате по-щастливи. Събитията в живота ви ще ви помогнат в тази насока. 
Дева – тази седмица ще ви накара активно да разчитате на себе си. Може да осъзнаете, че помощта, която ви е била обещана, просто няма да дойде или ще ви бъде отказана.  Тази седмица е тест за вашата самостоятелност и способност сами да се справяте в трудни ситуации.

Везни – тази седмица ще ви даде много сериозни отговорности и точно по този начин се очаква да реагирате – отговорно и с пълна отдаденост към това, което се случва в живота ви. Седмицата ще постави на изпитание сериозното ви отношение и способността да се справяте с голям обем от работа.
Скорпион – сякаш всички преговори ще престанат или ще се объркат. Много ще ви е трудно да се разберете с останалите – все едно говорите на различни езици и няма хармония в общуването. Не се чувствайте предадени и не реагирайте крайно, просто в момента много трудно върви комуникацията, не търсете виновни.
Стрелец – по един мек и позитивен начин отговорностите ще влязат в живота ви и ще останат там много дълго време. Всичко това много ще ви промени като усещане за себе си и за света, който ви заобикаля. Тази седмица ще е просто началото.
Козирог – ако искате нещо да се случи, то сами ще трябва да го постигнете, защото много трудно ще можете да убедите другите да ви помогнат. Дори и да успеете, то крайният резултат няма да ви хареса. Сами знаете, че често е много по-добре да се справите, разчитайки само на себе си.
Водолей – ситуацията при вас е най-позитивна през тази седмица. От една страна ще има много отговорности и задължения, но от друга страна ще има много приятни и мили моменти, свързани с любими за вас хора. Темата за любовта ще е застъпена по един романтичен начин в живота ви сега.
Риби – пазете се от преувеличаване. В момента то може да ви е много вредно. Ако преувеличавате в сферата на емоциите, то е един момент може да ви е много труден сблъсъка с реалността. Ако преувеличавате в професионален план, по отношение на собствените си възможности, то ще дадете заявки за справяне, които няма да можете да оправдаете след това.