28 Септември – 04 Октомври
Само какво начало на седмицата – пълнолуние и пълно лунно затъмнение в знаците Везни и Овен. Кардиналните знаци винаги носят предпоставки за съществени промени, а пълното лунно затъмнение винаги оставя много дълбоки следи поне в предстоящите няколко месеца като тенденция, която отбелязва в рождената карта на всеки един от нас.
Какво ще се промени ли ? Ние самите ще се променим, а по този начин ще се променят и хората около нас.
Овен – време е да се откажете от най-дразнещата страна на егото си и то в името на доброто партньорство, което в противен случай може да ви избяга и да ви се изплъзне. Сега ще разберете колко са важни компромисите в една връзка.
Телец – тази седмица ще е свързана с големи осъзнавания, от които сте имали голяма нужда, но по някаква причина не сте успявали да реализирате. Ще разберете много ценни неща за себе си, за способността ви да служите и за това какво представлява работата за вас.
Близнаци – сякаш сега всеки иска нещо от вас и ви кара да взимате решения, а точно от това трябва да се пазите точно сега. Всяка една идея за сътрудничество сега може да ви звучи привлекателна, но трябва да знаете със сигурност, че е недообмислена, затова бъдете много внимателни.
Рак – емоциите ви ще са много силни през тази седмица. Всичко, което е свързано със семейството и грижата за него ще излезе на преден план. Проблемите ви могат да изглеждат много по-големи от реалните. Ако усещате, че не можете да се справите с отговорността, то споделете я.
Лъв – седмицата е чудесна за вас както по отношение на емоционалните въпроси, така и по отношение на бизнеса. Не е добре да започвате нещо ново, но пък има толкова много неща, които да довършите. Те ще изпълняват времето ви по един прекрасен начин.
Дева – всякакви финансови въпроси могат да ви притесняват през тази седмица. Иска ви се да има промяна в доходите ви, но сега не е моментът да обсъждате това с хората, от които зависи решаването на този въпрос. Сега обаче е моментът да си изградите стратегия как да действате, след като Меркурий се обърне.

Везни – много крайни и решителни ще бъдете през тази седмица. Просто така ще ви се наложи. Ще трябва да вземете важни решения по отношение на сътрудничеството ви с другите хора. Аспектите ви са добра комуникация обаче са отлични и ще можете да убедите другите в идеите си.
Скорпион – тази седмица може да усетите много силна изолация и това да ви накара да се чувствате недоволни и раздразнени. Няма да получавате това внимание, от което имате нужда и няма да може да промените тази ситуация. Поне се опитвайте да не я влошавате.
Стрелец – тази седмица ще имате нужда от много помощ. За да я получите, ще трябва да сте мили и дипломатични и да позволите на хората да се погрижат за вас по начина, по който те умеят, а не по начина, който вие искате да им наложите. Ще бъдете на ръба между това да получите помощта, от която се нуждаете и да прогоните хората от живота ви.
Козирог – нервното напрежение може да е много силно при вас сега. Има толкова много неща, за които да се притеснявате. Вие просто не харесвате нещата да излизат извън контрол, а сега всичко се случва точно по този начин. Няма как да противодействате на процесите, затова просто се успокойте.
Водолей –  много по-меки и социални ще сте през тази седмица, а това ще ви направи още по-симпатични в очите на другите. Сега е подходящият момент да стабилизират приятелствата си, да покажете на другите колко важни са за вас и как ги цените.
Риби   няма да можете д разчитате на помощта на другите – всичко ще зависи само от вас и от собствените ви усилия. Другите хора дори могат допълнително да ви объркат и да ви накарат да се чувствате неловко. Не споделяйте прекалено много плановете си. Тази седмица изисква от вас много повече интимност.