Много сложна и наситена е енергията на последните дни, а и такава ще продължи да бъде до края на другата седмица.  Всичко това се дължи на редица астрологични фактори, но най-важният е Пълнолунието, което се случва в знаците Везни и Овен. Кардиналните знаци винаги дават много силни и отчетливи тенденции, които се свързват със събития в живота на всеки един човек. 
Това обаче не е само Пълнолуние. това е и Пълно лунно затъмнение. Събитие, което се свързва с кармата и ще бележи тенденции в живота на всеки един от нас в следващите шест месеца. Какви са тенденциите зависи от това къде в рождената ни карта попада затъмнението и какви аспекти прави. 
Това не е всичко. Говорим и за супер луна- явление, което се свързва с най-близкото преминаване на луната покрай земята в рамките на тази година. 
Както виждате имаме едно събитие с троен ефект. Ето и най-важните неща, които трябва да знаем за него:

1.      Това е много подходящ момент за приключване на стари взаимоотношения, които са вече изчерпани и не ни носят нищо позитивно.
2.      Енергията много се променя сега и може всички да имат проблеми с главата, високо кръвно, проблеми с бъбреците или корема. Не се плашете! Всеки в момента изпитва неразположения, които не може да си обясни. Тялото реагира на промяната на енергията.
3.    Сега е много подходящ момент да оставим в миналото навиците си да реагираме агресивно и егоистично.
4.      Много ценен момент, в който можем да осъзнаем важността на другия човек в живота ни. Това може да е партньор както в личен, така и е професионален и житейски план.
5.      Най- важното на това пълнолуние е фактът, че ни помага да осъзнаем нашата сянка – тази тъмна страна, която носим в себе си и искаме да променим. Сега можем да се освободим от нея.  Това ще стане с пълното й приемане, както и с голямо разбиване и състрадание към собствената ни  личност. 
Събития като това винаги дават една нова насока в живота ти. Сега е добре да бъдем смели и да се възползваме от възможностите, които ни се предоставят за промяна, защото в противен случай може да останем в трудната рутина и само да си говорим, че искаме да излезем от нея.
Желая ви успех!