05-11 Октомври
Тази седмица дава много предпоставки за промени. Когато има промени, има едно отказване от старото и позволяване на новата енергия да нахлуе в живота ни. Раздялата със старото обаче може да е емоционално болезнена и това може да направи седмицата доста предизвикателна за всеки един от нас.
Овен – тази седмица е добре да бъдете мирни и тихи и да не влизате в конфронтации. За сметка на това тях много ще ги има – какво в личен, така и в професионален план – всеки ще иска нещо от вас, което вие няма да сте съгласни да му дадете, но и няма да имате избор да откажете. Много добре обмисляйте постъпките си.
Телец – тази седмица може да усетите много голяма липса на стабилност. Ще ви се иска да подредите ежедневието си по ваш си начин, но ще разберете, че това няма да може да се случи, защото ще има много външни фактори, които ще ви пречат. Опитайте се да разберете и гледната точка на другите.
Близнаци – много неща ви дразнят в момента, но някак си не можете да го кажете директно на хората, които провокират това чувство у вас. Няма как да се оправят отношенията, ако не бъдете откровени. Дори и да смятате, че ще предизвикате конфликт с откровеността ви, това не е така – точно обратното, ще се спасите от по-голям конфликт.
Рак – много силно се размести енергията в живота ви и това може да ви дава усещане за липса на стабилност. В такива моменти е добре да се обръщате към личния си свят и да го подреждате, без да се интересувате кой какво ви казва. Намерете време да се успокоите и да се почувствате добре в кожата си.
Лъв – много неща останаха недовършени в емоционален план през лятото при вас и именно сега, точно тази седмица, те ще приключат и ще намерят своя завършек. Това ще са въпроси, както свързани  с парите, така и свързани с любовните взаимоотношения.
Дева –седмицата е много подходяща за активност – какво в професионален план, така и във физически. Чудесна седмица за спорт и за подобряване на физическата форма, а също така и чудесна седмица за активно поведение по отношение на работата.

Везни – много изисквания може да има към вас през тази седмица и нито едно от тях да не ви харесва. В социален план, в работата, по отношение на родителските и професионалните ви задължения може да има една вълна от отговорности, която да ви се струва прекалена и да не можете да я поемете. Отказвайте това, което не е по силите ви.
Скорпион – тази седмица дава едно голямо отпушване при вас на енергията и вие ще можете да подредите всичко в живота ви по ваше желание. Сега много ясно ще усетите от какво имате нужда и какво трябва да промените. Идеите, които имате по отношение на развитието ви в социален план могат да са много добри.
Стрелец – много пъстра енергия ви предлага тази седмица. Буквално само от вас ще зависи как ще я изживеете. Има предпоставки за ограничения и за съобразяване с авторитети, които не харесвате, но има и много предпоставки да направите от ситуацията каквото си искате, но трябва да действате по един мек и позитивен начин.
Козирог – сферата на партньорството може много да ви дразни. Всичко, което прави партньора може да ви се струва или глупаво или под някаква форма много да ви ограничава. Точно сега не сте склонни да търпите ограничения и това може да ви вкара в редица конфликти. Намерете време за себе си, за спорт и за релакс.
Водолей – още една седмица, в която можете да сте подчертано социални и да заявявате на другите, че ви има и можете да сте им от полза. Точно сега могат да започнат много добри нови познанства, които след това да окажат положително влияние над професионалния ви живот.
Риби – тази седмица се изисква от вас да сте интуитивни и много добре да усещате средата от хора около вас. Логиката много ще ви убягва, а това може да ви прави мишена за конфликти и пререкания, особено ако не успеете да свършите на време дадена задача. Усетете кое е най-доброто поведение за вас.