12-18 Октомври
 Тази седмица се свързва с новото начало. То се бележи от новолунието в знака на Везните. То идва точно след като Меркурий се обърна в знака на везните и вече стана директен. Именно периодът на ретроградния Меркурий беше много изпитателен по отношение на взаимоотношенията. Новолунието ще сложи край на старата енергия и ще активира новата.  
Овен – тази седмица няма да е толкова важно вие какво мислите и дали сте прави. Много по-важно е дали можете да уважавате мнението на човека до вас и по този начин да му покажете, че той е важен в живота ви. Точно по този начин ще бъдете оценявани.
Телец – тази седмица може да усетите, че нямате никакъв контрол над събитията в живота ви. Това може много да ви притесни и да ви уплаши. Понякога обаче е добре да се доверите на живота и да не правите планове.  Енергията на тази седмица ще ви бъде много полезна в това насока.
Близнаци – много недоизказани неща има при вас. Те пречат на протичането на правилната комуникация и създават голямо напрежение във взаимоотношенията ви. Сега ще имате възможност да споделите това, което не ви допада, но го направете с цялото уважени, което заслужава отсрещната страна.
Рак – тази седмица ще разберете на кого можете да разчитате и на кого не можете. Това ще е като един студен душ за вас, който може да не сте очаквали, но определено ще е и много важна информация, която ще ви помогне да направите едни добри и стабилни планове за бъдещето, без излишни илюзии.
Лъв – седмицата е чудесна да се погрижите за имиджа си. Важно е да можете да се представите по най-добрия начин, защото впечатлението, което оставяте сега, ще окаже много голям влияние по отношение на бъдещите ви планове. Бъдете красиви, мили и предразполагащи.
Дева – много стабилна седмица за вас по отношение на плановете и идеите ви. Енергията, която беше блокирана от Меркурий, сега няма да ви пречи и никой няма да може да застане на пътя ви по отношение реализацията на това, което сте намислили. Една много позитивна и активна седмица ви предстои. 
Везни – чудесна седмица за нови начинания, особено ако са свързани с партньорството. Ще намирате лесно съдружници и хора, които мисля по вашия начин и това ще ви кара да се чувствате много добре.
Скорпион – прекрасна седмица за бизнес, за позитивни промени, за получаване на пари. енергията е с вас и това ви кара да се чувствате много силни. Тази седмица може да е особено важна за вас в социален план и да ви даде добри социални успехи.
Стрелец – енергията ви сега ще бъде насочена към приятелите ви. Те ще имат нужда от вас и вие ще имате нужда от тях. Тази седмица ще изисква от вас да се раздавате за другите и да им помагате, а всяка една проява на егоизъм ще се обръща срещу вас.
Козирог – точно сега вие ще можете да управлявате живота по този начин, който най-много ви харесва. Ще се чувствате добре, ще сте мотивирани и ще гледате на нещата по един много практичен начин. Чудесна седмица за поемане на нови отговорности и успешно приключване на старите.
Водолей –  много приятна и социална ще е тази седмица за вас. Тази седмица ще бъдете особено симпатични и очарователни и ще разберете колко са важни хората в живота ви и как, когато си сътрудничите, то нещата се получават много по-лесно и успешно, ако сами се заемете с тях.
Риби – объркването на информацията приключи за другите, но не и за вас. Тази седмица трябва да сте много внимателни по отношение на измами и заблуди. Бъдете особено бдителни, ако ви се налага да подписвате важни документи или да теглите кредити. Всичко трябва да се проверява по няколко пъти.