19 -25 Октомври
Тази седмица носи със себе си две много силни тенденции. Едната се свързва с успешния ред, който можем да внесем в живота си. Това означава, че ще можем да подредим емоциите си, ума си, дома си.
Другата тенденция се свързва с трудността да съвместим личните си нужди с тези на партньорството. За да постигнем личните си цели, то ще трябва да пренебрегнем човека до нас, а той ще трябва да прояви разбиране.
Овен  може искрено да искате да се бунтувате срещу реда, който ви се налага, защото това не е вашият ред. Може да го намирате за ограничаващ и спиращ творческата ви енергия. Сега обаче е добре да сте социални и гъвкави, а не конфликти.
Телец – една отлична седмица да се погрижите за здравето си, да започнете диета, режим или да се ориентирате към спорт. Тази седмица ще разберете колко важно е да сте здрави и как това сега е основният ви приоритет.
Близнаци – критиката, която идва отвън, може да ви е много неприятна. На моменти тя ще е истинско заяждане, но в други моменти ще има и конструктивен елемент, който ще е много ценен за вас. Важно е да можете да го уловите и да се промените в желаната посока.
Рак – през тази седмица хората активно ще се сещат за вас и ще искат помощта ви. Това няма да са най-близките хора и може да ви изненада факта как стари познати още ви помнят с добро. Все пак вие преценете на кого да помогнете и помислете имате ли необходимите сили.
Лъв – тази седмица ще сте много материално ориентирани. Парите ще са много важни за вас. В този ред на мисли могат да ви хрумнат нови идеи, както и нови бизнес инициативи, които да реализирате в близко бъдеще.
Дева – тази седмица вие ще бъдете във вихъра си. Енергията е много благосклонна към вас и към всичко, с което се занимавате. Просто от вас се изисква да сте много наясно с плановете си и да знаете накъде сте се запътили.
Везни – трудно ще ви е да сте дипломатични тази седмица, защото ще имате чувството, че едно казвате, а хората съвсем друго разбират. Това може буквално да ви изкарва от кожата ви и да покажете, че и вие имате мнение и можете да го заявявате по един категоричен начин.
Скорпион – трудна ще е ролята на близките до сърцето ви хора през тази седмица. Близките ви могат да ви тласкат в посока, която не е вашата, да ви карат да взимате решения, които не ви харесват и да правите компромиси, на които не сте напълно готови. Оставайте сами на моменти и много мислете преди да действате.
Стрелец – каквото и да се случва тази седмица вие ще минавате между капките. Дори и да има голям проблем в семеен или професионален план, то няма много силно да ви засегне като краен резултат, но ще ви създаде една умерена доза дискомфорт.
Козирог – още една седмица, в която има всички предпоставки да се чувствате много добре. Сега може да работите по-добре, да сте по-организирани, по-концентрирани и да сте много наясно какво правите и как искате да го постигнете. Много силна седмица в социален план.
Водолей – емоционално тази седмица няма да е лесна за вас. Може да усетите, че съзнателно или не се сравнявате с другите и дори им завиждате. Всичко това се дължи на факта, че не сте напълно доволни от себе си. В този момент е добре да се спрете и да се запитате какво можете да промените в себе си, а не да се сравнявате с другите.
Риби – жизненият ви тонус може да е понижен през тази седмица, а това може да ви направи много отворени към отрицателната енергия на другите, към вируси, към настинки. Сега е най-важно да пазите здравето си и да не се претоварвате.