26 Октомври – 01 Ноември
Дойде и времето в годината, през което е добре да се прочистим, да се замислим през какво сме преминали и да се лишим от всичко, което намираме за излишно.
Тази седмица емоциите ще са много ускорени. От една страна ще са изпълнени с романтика, но от друга е добре да се пазим от емоционални заблуди и то от такива, каквито сами си предизвикваме.
Овен – тази седмица ще имате много енергия, която трябва да бъде изразходена. Не я оставяйте да остане във вас, защото може да ви създаде редица проблеми. Намерете време да спортувате, намерете и време да прекарате с интимния си партньор.
Телец – навлизате в период, който няма да благоприятства доброто протичане на енергията ви. Жизненият ви тонус може да бъде понижен. Важното е да можете да действате и реагирате според параметрите на личния ви комфорт. Пазете силите си и не се преуморявайте.
Близнаци – седмицата носи много голям интелектуален потенциал за вас. Ако се явявате на интервюта или на изпити, то енергията е много позитивна и ще ви помага. Не насилвайте обаче нещата. Оставете ги да се случат по един естествен начин.
Рак – много е приятна енергията на седмицата за вас. Може да сте особено чувствителни и привлекателни. Силните емоции, които носите, ще заразяват и другите. Възможен е старт на нови любовни взаимоотношения.
Лъв – тази седмица ще се активира тази страна от характера ви, която се свързва с известни колебания и неувереност в любовен план. Темата за любовта ще ви интересува, но тя ще е един копнеж, към който вие се стремите, но още го няма в живота ви. От вас зависи да допуснете любовта в живота си.
Дева – ролята на другите хора в живота ви може да бъде двояка. От една страна те могат да ви действат като лекарство и да ви помагат да се справяте с емоционалните травми, но от друга страна могат да ви нараняват и да ви карат да не се чувствате добре. Вашето отношение ще предполага и тяхното отношение.

Везни – прекрасно време за преговори и за изглаждане на отношенията. енергията е подходяща да се обсъди всеки един проблем – както личен, така и професионален и най-хубавото е, че ако сте умели, то всичко ще се подреди във ваша полза.
Скорпион – седмицата носи много мека и приятна енергия за вас, която ще ви позволи да се чувствате много добре в кожата си и да умеете да опитомявате емоциите си по един отличен начин. Чудесно време за романтика и любовни взаимоотношения.
Стрелец – трудно ще можете да разчитате на другите, независимо че много ще ви се иска. Каквото трябва да се свърши, то ще трябва да го свършите сами. Дори помощта от другите може да се окаже объркваща и да не е това, което очаквате.
Козирог – седмицата е много подходяща за ново образование или обучение. Имате нужда от нови знания и сега е подходящият момент да задоволите тази нужда. Това могат да са както практични курсове, така може и да е сериозно образование, което да промени хода на кариерата ви.
Водолей  парите ще са основната тема, която ще ви вълнува през тази седмица.  Несигурността може да е свързана какво с идеята за заплата, така и с покриване на задължения и кредити. Всичко това може да ви накара да се замислите как да изкарвате повече пари и да оптимизирате бюджета си.
Риби – тази седмица изисква от вас да сте много умели. Връзката ви има нужда от преразглеждане. Ще можете да постигнете много добри взаимоотношения с партньора, ако успеете да изгладите разногласията и да си кажете в очите това, което не ви допада в другия. Всичко трябва да става много меко и предразполагащо.