Енергията на Пълнолунието се свързва с идеята за край, за равносметка и за изчистване от старото. Това е един ценен процес, но може и да е емоционално болезнен, защото се свързва с идеята за раздялата. 
Пълнолунието сега се случва в знаците Скорпион и Телец. То се случва на 27 Октомври в 15:06. Скорпион и Телец са материалните знаци, които се свързват с парите, с имотите, със силните страсти, с притежанията, с личните качества.  Затова и раздялата сега няма да е така лесна. 
Ето ги и петте неща, които трябва да знаем за това Пълнолуние: 
1.      Чудесен момент да пуснем от живота си тези хори, мисли и ситуации, които вече са изиграли ролята си в живота ни. Така ще освободим място за новата енергия. 
2.  Постигането на хармонията ще стане чрез трансформация, т.е. чрез разместване на емоционалните пластове. Това може да е болезнен процес, но по своя характер той е положителен. 
3.      Сега е моментът да си направим финансова равносметка и да преценим дали сме доволни от това, което сме постигнали до момента или искаме нещо да променим.
4.     Много важно е сега да преценим какви са личните ни качества и дали ни стигат да постигнем целите си. Ако не сме достатъчно качествени или имаме съмнение в собствените ни качества, то нека се замислим как да ги подобрим. 
5.      Ако изпитваме силна мъка, тъга или не можем да преживееш загуба, то сега е подходящият момент да я оставим да изтече от нас и ако трябва да я преживеем отново, за да можем да се освободим от нея.
Желая много късмет на всички!
Хули Леонис