2 – 8 Ноември
Винаги в процеса на трансформация ние се разделяме със старата енергия. Това става или доброволно или събитията, през които преминаваме ни го налагат. Веднага щом се освободим от старата енергия, ние позволяваме на новата да влезе в живота ни. Точно това се случва тази седмица. Всеки един от нас има възможността да се освободи от старото и да се наслади на новото.
Овен  енергията през тази седмица може да ви направи особено меки, приятни и дружелюбни. Това поведение може да привлече нови хора в живота ви и да изградите ценни връзки. Възможна е и поява на нова любов.
Телец – тази седмица ще се свързва с идеята за раздялата. Ще ви се наложи да се разделите със ситуации, хора, мисли, вещи, които вече нямат място в живота ви. Това е много важно за вас, защото се свързва с процеса на духовно пречистване. Не се противете на естествените процеси в живота си.
Близнаци – ситуацията може да е много задушаваща тази седмица. Може да ви се налага да се съобразявате с авторитети и мнения, които не са по вкуса ви, но ще трябва да ги приемете, за да има разбирателство в колектива, в които живеете или работите. Лесно ще избухвате, затова внимавайте какво казвате.
Рак –  предстоящите седем дни могат да бележат един нов етап в живота ви. Това може да е някаква промяна в ежедневен план, а може и да е промяна в професионален. В момента вие имате енергия да се справите с всичко, затова действайте.
Лъв – тази седмица е много добра за социални промени. Пред вас ще се появят нови възможности, а вие просто трябва да съумеете да се възползват от тях. От вас се изисква да сте много сериозни и много отговорни по отношение на думата, която давате.
Дева- предстои ви седмица с отлична енергия. Както работата и бизнесът, така и любовта и емоциите са характеризирани по един чудесен начин. От вас зависи да хванете възможностите и да ги реализирате във ваша полза.

Везни – тази седмица можете да стигнете до ценни за вас прозрения, които ще ви помогнат по-добре да разберете както себе си, така и светът, който ви заобикаля. Това ще стане, когато включите интелекта си, както и способността ви да сте наблюдателни и аналитични.
Скорпион – чудесна седмица да обърнете внимание на здравето си и да решите проблеми както от емоционален, така и от физически характер. Сега е добре да се погрижите за себе си, да се поглезите дори. Вие го заслужавате.
Стрелец – много дразнеща ще е тази седмица за вас. Вие искате да тичате, а ще виждате как животът се движи бавно, протяжно и с излишно бавна скорост. За жалост вие няма как да противодействате на тази тенденция, но може поне да не се ядосвате.
Козирог – много хубава енергия предстои за вас сега. От всички страни може да получавате помощ, а това може да ви кара да се чувствате щастливи и пълноценни, а когато това е така, вие можете да постигнете чудеса.
Водолей – много ви се иска нещата да стават по вашия начин, но някак си ситуацията не го позволява. Сега се изисква много голямо търпение от ваша страна, защото ако прибързате, може да объркате всичко и дори добрите начинания, които са почти завършени, да бележат неуспех. Владейте се!
Риби – тази седмица другите хора в живота ви ще заемат огромна важност. Вие ще трябва да се съобразявате с тях, с плановете и настроенията им. Особено важна ще е ролята ви в живота на партньора ви – той ще има голяма нужда от вас и от безусловната ви подкрепа.