Въпросът, на който ще си отговорим този път е: „Как да представим себе си в социален план по най-успешния начин с това, което ни е дадено, а не това, което ни се казва?”.

Това е може би най-важният въпрос, който си задаваме в съвременното общество. Образът, който показваме на първа среща, е това, по което ни посрещат и това е първоначалното впечатление, което създаваме в другата страна. Първоначалното впечатление е основната на всеки един контакт. Колко по-добре се представям, толкова по-добре за нас.

Само че има само един начин, по който да сме истински успешни в социален план и това е нашият, собствен начин. Всеки друг начин, било то и привидно позитивен и успешен, след това се оказва неуспешен и водещ до събития и ситуации, които не са нашите и не ни карат да се чувстваме щастливи.

Всеки човек има свой силни качества, които може да демонстрира в социален план и по този начин да е забележителен, интересен и привлекателен. Важното е да познава тези качества и да знае как добре да ги демонстрира.

Точно по тази тема ще си поговорим на срещата, която ни предстои на 26 Ноември – как да бъдем успешни в изграждането на добър първоначален социален образ по нашия начин, а не по този, който се очаква от нас или някой друг ни казва.

В съвременния език това се нарича PR и дори се е превърнало в наука, която се изучава на академично ниво. В тази среща ще се постарая да ви обясня как самите вие можете да си направите PR на себе си с ресурсите, с които разполагате.

Ще си поговорим за това, което ни е дадено, но и за това, което не ми е дадено. Ще си поговорим за това, което можем да развием в себе си и това, с което трябва да се примирим.

Ще разгледаме Асцендента по един много подробен начин, от много ъгли и ще разберете колко важен е той в живота ни, просто защото той е портата към собствената ни личност.Също така ще разберете и колко непознат е асцендентът и как понякога грешно се интерпретира.

Местата на срещата са ограничени, затова побързайте да запазите своето на мейла: xyli.leonis@gmail.com

Повече информация за събитието можете да намерите на следния линк: https://www.facebook.com/events/784795474979939/