09 -15 Ноември
Тази седмица е белязана от новолунието в знака на Скорпиона. Това е енергията както на края, така и на началото. Всеки един от нас ще се раздели с нещо старо като това ще стане или доброволно или насилствено, за да може да отвори място на новата енергия в живота си. С други думи всеки един от нас ще заживее нов живот в една от сферите на живота – там, където ще му попадне Новолунието.
Овен – трудно ще ви е да сдържате темперамента си сега, но нямате друг избор. Кажете ли една не премерена дума, то всичко може да се обръща срещу вас и да ви създава много проблеми. Опитвайте се да сте над нещата и да не се ядосвате, когато те не се случват по вашия начин. И другите трябва да се изявят.
Телец – тази седмица трябва да сте особено внимателни със здравето си. Тонусът ви може да е занижен, мислите не много позитивни, а физическата активност да ви дразни и да не ви е до нея. Това е седмица, в която е чудесно да се погрижите за себе си.
Близнаци – пазете се от прекрасни обещания, които ви казват колко ще се промени живота ви, а вие няма да полагате никакви усилия. В момента сте много отворени към заблуди и манипулации, защото не ви харесва това, което виждате тук и сега. Пазете се и бъдете внимателни на кого се доверявате.
Рак – точно сега е прекрасно време да обърнете внимание на интимния си партньор. Седмицата е чудесна за секс, за зачеване, за емоционално и физическо случване с човека, който е важен до вас и ви прави щастливи.
Лъв – много промени ще има в живота ви, а вие можете да не сте готови за тях, защото те ще идват от вън, а вие просто ще трябва да ги приемете. Тази седмица ще ви тества как реагирате в нетипична за вас среда.
Дева – темата за здравето е засяганата и при вас, но по един позитивен начин. Сега може да се възстановявате по-бързо, медикаментите, които взимате да ви действат по-успешно. Ако сте неразположени, то не забравяйте да включите в лечебния процес и движение, а не само да разчитате на лекарства.

Везни- големите открият тази седмица ще достигат до вас, когато си позволите да останете сами и да подредите мислите и емоциите си. Другите хора ще ви дразнят и ще ви разсейват. Останете сами със себе си, успокойте се и сами ще стигнете до отговорите, от които имате нужда.
Скорпион – енергията е чудесна за нови начинания. Вече може да се отърсите от старото и ненужното и да се впуснете в това да търсите късмета си с нови сили, устрем и енергия. Вие сте умели хора и лесно ще го намерите и ще го накарате да работи за вас.
Стрелец – това може да е седмицата на новите бизнес начинания. В момента имате много енергия и можете да яц реализирате по един положителен начин чрез създаване на нещо ново. Има и шанс да сте мързеливи и просто да изпуснете позитивния момент. Сега не е време за мързелуване.
Козирог – тази седмица може да е много ценна за вас по отношение на комуникацията и на общуването. Сега може да убедите всички във всичко, затова действайте. Идеите ви ще бъдат чути и приети, а това ще ви донесе така желания от вас социален успех.
Водолей – енергията на следващите седем дни няма да е лесна за вас в материален план. Може да имате финансови неразположения, особено ако дължите пари на други хора или имате кредити. Това може да ви притесни. Ще ви се наложи да осмислите отношението си към парите по един нов начин с цел да не се допускат стари грешки.
Риби –  тази седмица Слънцето ще изгрее и на вашата улица. Вие ще се чувствате много добре в кожата си, а това ще ви кара да действате по един много успешен начин и да преследвате целите си докрай. Имате шанс да изградите мир и любов със собствения ви емоционален свят.