16-22 Ноември
Овен –  тази седмица ще минавате между капките, но ще бъдете спасени. Около вас може да има много конфликти и неразбирателства, но ако подхождате с позитивизъм и не взимате страна, то всичко може да бъде наред и да се чувствате добре.
Телец – трудни ще са емоциите ви през тази седмица. Трудността ще идва от факта, че няма да имате на помощ илюзиите, които често ви карат да виждате света много по-розов, отколкото е. Сега ще видите реалността в нейната пълнота, а това може да не ви хареса. Може да разберете, че дълго време сте се заблуждавали.
Близнаци – точно сега е много подходящ момент да се оправите със задълженията си, заемите, кредитите или поне да се замислите как да ги погасите в краткосрочен план. Дължимите пари много ще ви тежат и е добре да се замислите как да се справите с този проблем.
Рак – седмицата е прекрасна за позитивни промени в живота ви. Ако се местите на ново място да живеете или да работите, то може да сте особено очарователни и първоначалната социализация да мине по един отличен начин за вас. Бъдете добри и отзивчиви и другите хора ще ви се радват.
Лъв –  време е да кажете на другите това, което тормози душата ви. Сега е правилният момент да споделите и да поискате помощ. Ако се сърдите цупите и не говорите с другите, то те няма как да ви помогнат.
Дева – много ценна седмица предстои за вас. Сега ще разберете колко е важно да се промените като начин на общуване. До момента сте допускали грешки, които винаги са ви водели до един определен момент на недоволство. Сега обаче трябва да комуникирате и общувате по един нов начин, за да постигнете целите си.

Везни – тази седмица може да бъде напрегната за вас. Тя ще ви донесе нужда от големи емоционални промени, които обаче ще бъдат провокирани отвън, а това може никак да не ви хареса и да създаде голяма драма в живота ви. Важно е обаче да се промените.
Скорпион – много силни в общуването ще сте точно сега. Лесно ще се изразявате, лесно ще ви разбират. Чудесно време е да убедите другите колко сте прави и да ги накарате да мислят във вашата посока.
Стрелец – тази седмица може да раздразни нотките на душата ви. Може да усетите, че не получавате това внимание, от което имате нужда и това да ви направи раздразнителни и агресивни дори и към тези хора, които нямат никаква вина.  Не забравяйте, че за да получавате внимание, вие трябва да умеете и да давате внимание.
Козирог – финансите ще са темата, която много ще ви вълнува сега. Ще ви вълнува обаче по един напрегнат начин. Парите могат да са свързани с някаква власт в живота ви. Може да ги искате от партньор, а може да трябва да ги поискате от шефа си. Това ще ви е трудно и може да го намирате за унизително. Замислете се защо се намират в такава ситуация?
Водолей – много ще е важен за вас социалния образ, който изграждате, но може да усещате, че му липсва достоверност. Не е достатъчно само да заявите нещо, а е много по-важно да можете да го докажете. Не тръгвайте да се защитавате, ако никой не ви напада, защото вие се защитавате реално от себе си.
Риби – времето е много подходящо да се изчистите емоционално от всичко, което ви пречи. Трябва да започнете с миналото и много дълбоко да разгледате тази тема. Там има много неща, които ви задържат и не ви позволяват да се развивате. Чудесно време да се ориентирате към помощ от страна психологията.