23-29 Ноември

Тази седмица ще мина под знака на Пълнолунието в знаците Стрелец и Близнаци. Това ще е един чудесен момент, в който ще можем да се замисли над краткосрочните и дългосрочните си цели и да преценим какво да променим в себе си и в средата, която ни заобикаля, за да бъдем по-успешни.
Овен – тази седмица е добре да сте внимателни с парите. Има тенденции да харчите без мярка, има опасност да губите пари, ако не ги инвестирате правилно. Особено заслепени може да сте от любовта и в тази насока за похарчите много пари. Вината за жалост не може да се откупи.
Телец – тази седмица може да усещате едно много силно напрежение по отношение на любовните въпроси. Трудно ще ви е да разберете дали човекът, който ви интересува е ваш приятел или се бори за сърцето ви. Може лесно да бъркате любовта  и приятелството и да не знаете как да реагирате.
Близнаци  тази седмица ще имате желание да приключите с всичко, което не е по силите ви и не ви е интересно. Направете си обаче добра финансова преценка преди да взимате крайни решения, защото идеите са едно, а реалността е нещо съвсем различно.
Рак – трудно ще удържате нервите си през тази седмица. Всичко може да ви се струва напрягащи и лесно можете да крещите на близките си. Намирайте повече време за себе си и се опитвайте да се успокоите сами.                       
Лъв – трудната и напрегната енергия отшумя и сега имате възможност да погледнете на света по един спокоен и любопитен начин. Седмицата е чудесна да направите сериозни планове за следващата година. Първо изчистете идеята за себе си.
Дева – седмицата ще ви даде напрежение както в работата, така и по отношение на дома. Ще трябва да направите много строг график по отношение на задълженията си, за да можете да се справите с всичко и то успешно. С което не успеете да се справите сами, то намерете кой да ви помогне. 

Везни – трудно ще сдържате емоциите си през тази седмица. Лесно ще бъдете провокирани, но това ще ви помогне да споделите много неща, които ви притесняват, а в нормалното си състояние не бихте посмели да направите.
Скорпион –  в един емоционален хаос вие се оправяте най-добре. Така ще се случи и тази седмица. Докато другите са много объркани и не знаят как да постъпят, вие ще им покажете правия път и нещата ще се случат точно както вие искате.
Стрелец – сега ще ви се наложи да споделите всичко, което ви притеснява. Опитайте се да намерите правилната форма и тон, защото в противен случай можете да влезете в излишни конфликти, които могат само да влошат ситуацията.
Козирог – много болезнено ще се разделите с илюзиите през тази седмица. Има наивни неща, в които сте вярвали, просто за да се чувствате по-добре. Сега ще трябва да се сблъскате с реалността, а това може никак да не ви хареса.
Водолей – никой няма да може да контролира емоциите ви сега. Никой няма да може да ви ограничава. Вие ще се влюбвате лудо и нелогично и точно по този начин ще влизате в конфликт и ще разрушавате стари връзки. Ще бъдете на пика на емоциите си.
Риби – много хубави думи ще чуете по вас адрес тази седмица, но не всичките ще са истински и откровени. Много хора ще ви ласкаят само за да постигнат целите си и да ви манипулират. Опитайте се да ги избягвате по един деликатен начин, но пък категорично да им покажете, че няма да успеят.