Толкова е странно това пълнолние в знака на Близнаците, но и то не се отличава от странната енергия на цялата година. То се случва в утрината на 23 Ноември.  И Слънцето и Луната, едва навлезли в знаците Стрелец и Близнаци, още на нулев градус, правят кулминация и равносметка. Хем нищо не са научили още, хем си вадят заключенията. Добре е да сме внимателни с прибързването и импулсивното взимане на решения.
Времевите планове се объркват точно както обичат тези два знака – бъдещето иска да измести настоящето, то не си пуска позицията, а миналото иска да бъде видяно, защото без него няма как да се продължи към бъдещето.
Ето ги и 5-та най-важни неща, които трябва да знаем във връзка с това пълнолуние:
1.      Идеален момент да преосмислим плановете и идеите си и да изоставим тези, които нямат потенциал да се развият. Моментът е чудесен да се отърсим от илюзиите и да погледнем реалността в очите.
2.      Добър момент да анализираме начина, по който общуваме и да го поправим, ако намерим, че има грешка от наша страна.
3.      Много добър момент да направим равносметка на собственото си образование и интелектуален потенциал. Ако нещо ни липсва като познание, то сега е моментът да се ориентираме към това да си го наваксаме.
4.     Обстоятелствата могат да изисква от нас преместване. Това може да преместване на дом или на офис.  
5.      Най-накрая може да ни се наложи да направим този избор, от който сме бягали дълго време. В коя сфера ще се случи това, зависи от рождената карта.
Желая на всички много мърдост!