30 Ноември – 6 декември
През тази седмица активно ще се борим със собствените ни илюзии и това, което ще искаме да се случи със нашия живот. Мечтите ни ще са в една посока, а реалността ще ни показва съвсем друга. Сблъсъкът на реалността и мечтите може да бъде болезнена. 
Овен – много ценни ще са приятелите ви през тази седмица, особено ако те са авторитетни и от тях завият много неща. Те ще могат да ви помогнат в заплатени ситуации и да са тази опора, от която имате нужда в момента. 
Телец – следващите седем дни могат да са особени за вас. Всичко ще се случва по-трудно и то след като сте изчерпали и последната си капка търпение, а вие имате много от него. Просто сега тенденциите не са лесни и разбираеми за вас и всичко ви отнема повече време. Дайте си го и не се тормозете излишно. 
Близнаци – особено напрегната може да е тази седмица за вас. Много авторитети ще има сега в живота ви, много хора ще ви казват какво да правите, а вие може да не сте съгласни с нито едно от предложенията. Няма как да се борите с по-силни хора от вас, но можете да ги накарате да ви харесват и да се държат по-добре с вас. 
Рак – при вас ще има една борба между интуиция и логика. Всяка една от тях ще ви води в различна посока. С други думи интуицията ще ви казва да поемете един път, а логиката ще ви сочи друг. Това се отнася както до личния ви живот, така и до професионалния. Сами знаете, че логиката никога не греши, затова, послушайте я. 
Лъв – точно сега ще ви се наложи да сте много строги и авторитетни, ако искате нещата да се случват по вашия начин. Съберете цялата си лъвска енергия и я насочете в тази посока, в която искате. Няма да имате възможност да драматизирате. Трябва да действате сериозно и отговорно. 
Дева – тази седмица можете да се сблъскате с редица документални проблеми. Ако работите с документи, то може да имате много и то неприятна работа. Внимавайте със собствените си документи. Пазете ги от кражба, от изгубване. 

Везни – емоциите ви могат да са лесно раними през тази седмица и да ви е трудно да се справяте с емоционалната болка. Подходящ момент е да останете сами със себе си и да се успокоите, а след това да подредите по нов начин приоритетите си в емоционален план. Не се сърдете на другите, те просто искат да насочат вниманието ви към нещо важно във вашия живот, което още не сте готови да погледнете. 
Скорпион – тази седмица парите ще бъдат много важни живота ви. Ще ви се наложи да искате пари било то от партньора или да поговорите с шефа за увеличение. Това може да е голям вас страх, но точно сега ще трябва да го преодолеете и да се справите успешно. От вас и вашата умела комуникация зависи какви ще са доходите ви в близко бъдеще. 
Стрелец – може да се чувствате особено романтични сега и да давате големи обещания, които обаче да не можете да спазите в бъдеще. Това може сериозно да разочарова партньорите ви, затова мислете какво казвате. 
Козирог – тази седмица е чудесна по отношение на творческата енергия в живота ви. Това означава, че можете да се посветите на любимо хоби, на любим човек или да се посветите на децата или идеята за децата. Тази седмица ще изисква от вас да се раздавате за другите. 
Водолей – точно сега няма да имате равни по отношение на комуникацията и убеждаването. Сега е правилният момент да прокарате всички идеи, които имате и които до момента не са намерили правилната форма за реализация. Разчитайте основно на собствения си интелектуален потенциал. 
Риби – тази седмица ще ви се иска да можете да направите всичко, но ще осъзнавате, че възможностите ви няма да го позволяват. Не бъдете максималисти, за да не се разочаровате. Това, че нещо не се случва в живота ви, означава, че не е моментът да се случи.