07 – 13 Декември
Тази седмица преминава под знака на Новолунието, което ще се случи в знака на Стрелеца. Това е един много ценен и важен момент в живота на всеки един от нас, защото ще ни бъде дадена възможност да се освободим от ограниченията, които изпитваме и да изпълним живота ни с нова позитивна енергия. Всичко това обаче ще изисква голяма доза дисциплина от наша страна.
Овен –  енергията тази седмица е на ваша страна. Ще бъдете позитивни, приятни и предразполагащи и по този начин всичко ще се случва с една лекота в живота ви. Ако успеете да ограничите и избухванията си, както и прекаления ентусиазъм, то ситуацията може да бъде отлична за вас.
Телец – сега ще ви се иска какво да пестите, така и много да харчите. Стигнали сте до един момент в живота ви, в който осъзнавате, че ви е необходимо да давате, за да се чувствате добре, но още не сте разбрали за себе си какво да давате и на кого. Добре е да включите логиката през тази седмица. Когато се дава, това се прави безусловно.
Близнаци – много силно ще се сблъскате с егото на другите хора тази седмица и може да ви е особено трудно да защитите собствените си позиции. Едновременно с това ще изпитвате огромна нужда от промяна и от това да прекратите монотонната нишка в живота ви и да се захванете с нещо, което истински ви интересува.
Рак – прекалено динамични са промените в живота ви сега, а вие не сте емоционално готови за тях и това може силно да ви стресира. Това, обаче, са едни сериозни тенденции, които са започнали отдавна, а сега просто се появяват на повърхността и вие няма как да им се противопоставяте. Просто се опитайте да бъдете по-адаптивни.
Лъв – силна творческа енергия ще ви обземе тази седмица. Тази завеса, която имахте по отношение на собственото си бъдеще и плановете ви, сега ще се вдигне и вие ще видите много ясно какво ви предстои и с кого ще го реализирате. Чудесен момент за нови дългосрочни планове. 
Дева – тази седмица ще ви се иска да крещите по хората и да им обяснявате колко са повърхности. Всички могат да ви се струват прекалено неангажирани с това, което се случва, както и изпълнени с празнично настроение, готови за почивка. Само че много неща трябва да се добършат и работата чака. Вие сами няма как да свършите всичко, затова е добре да помислите и вие как можете да си починете.

Везни – седмицата е чудесна за пътувания, за нови места, за нови хора, за познанства и за разширяване на гледната точка. Чудесен момент за планиране и организиране на почивки, ваканции, отпуски. Време е да се замислите за удоволствия и за развлечения.
Скорпион – тази седмица ще бъдете оценени по един нов начин. Много зависи от работата, която сте свършили до момента. Ако сте били старателни, сега ще бъдете изненадани колко висока оценка ще получите. Ако обаче сте се скатавали, то може да бъдете мъмрени и дори може да понесете наказания.
Стрелец – много силна позитивна енергия ще характеризира живота ви в момента. Сега е идеалният момента да се промените, да сте гъвкави и по този начин да промените плановете и идеите си, така че те да могат да се реализират във ваша ползва.
Козирог – тази седмица е чудесна за духовни прозрения, за едно позитивно усамотяване, както и за намиране на душевен мир. Опитвайте се да се изолирате и да си почивате, както и да избягвате директни конфронтации, защото в момента нямате нужда от тях. Имате нужда от хармония със самите себе си.
Водолей – през тази седмица имате много голяма възможност да реализирате мечтите и плановете си и то успешно, с помощта на близки до вас хора, приятели и познати. В момента вие сте активни, мотивирани, дейни и можете да убедите всеки в правотата си. Използвайте правилно тази енергия.
Риби –много ви се иска в момента в живота ви да има интересни неща и сте склонни към самозаблуда, ако някой умело ви ги предложи, дори и да няма никаква възможност те да се случат. Намерете неща, които са близки до емоционалния ви свят тази седмица и ги правете, така ще се заредите с позитивна енергия и няма да разчитате на другите да ви забавляват.