14 -20 Декември
  
Независимо че приближават празниците и идеята за почивка, то всеки един от нас има много недовършени неща, които лично му предстоят като отговорност. В този ред на мисли нямаме време за почивка и за мързелуване,  а трябва да се действа.
Овен –  тази седмица дава една много голяма подвижност в живота ви. Времето е добро за спортуване, за движение. Добро е за преместване на ново място, за промяна в плановете, която да ви освободи от неприятни хора и ситуации и да ви накара да се чувствате добре.
Телец – силно недоволство може да се забележи при вас точно сега. Има толкова неща, които искате и толкова места, на които да бъдете, но едновременно с това нямате възможност и сили. Тази седмица може да ви е най-приятно да се намирате в света на илюзиите и да не искате другите да ви закачат.
Близнаци – в момента сте безсилни да промените ситуацията около вас. Можете просто да я наблюдавате и да разберете какво искат да ви кажат събитията, които в момента се случват в живота ви. Важна е поуката, а за вас е много ценно да я потърсите.
Рак – трудно ще ви е да определите какво искате точно сега. Искате едни неща, но пък нямате възможност да си ги позволите. Това, което имате или ви се дава, обаче може да не ви харесва.  Всичко това може да доведе до голямо разочарование при вас. Важното е да разберете дали сте разочаровани от другите или от самите себе си.
Лъв – годината може да приключва и всички да се ориентират към празнуване, но при вас периодът е много активен. Сега е много важно да успеете да вземете ценни решения по отношение на дългосрочните ви проекти и да потърсите това сътрудничество, от което имате нужда, за да сте успешни.
Дева – тази седмица ще изисква от вас да сте много умерени и да внимавате какво говорите. Има опасност да дадете обещания, с които не можете да се справите и по този начин можете да изложите себе си. Не поемайте повече отговорност, отколкото позволяват силите ви.

Везни –  много успешна седмица във финансов план се очертава. Подходящ е момента за нови сътрудничества, за взимане на важни бизнес решения, както и за решаване на стари финансови проблеми.  Добре е да можете да разчистите сметките си във финансов план през тази година и да не влачите задължения в новата.   
Скорпион – една прекрасна любовна седмица се очертава пред вас. Сега ще бъдете достатъчно очарователни, че да можете да накарате всичко да се случва по вашата воля. За да бъдете още по-успешни, то бъдете много мили и много деликатни. Забравете всяка грубост – тя ще провали нещата.
Стрелец – трудно ще ви е да влезете в реда на ежедневието, особено ако от вас сега се изискват отчети за свършената работа през годината. Можете да имате проблеми с документи, може да имате неразбирателства с началството и да ви се налага много да се обяснявате.
Козирог – тази седмица ще бъдете изключително творчески настроени. Ще имате много идеи и ще можете да заразявате другите с ентусиазма ви. Точно сега вие можете да сте центъра както на семейния живот, така и на професионалния. Това ще е отговорност, която ще ви хареса.
Водолей – трудното при вас ще е в сферата на комуникацията. Другите няма да ви разбират, защото и вие няма да се разбирате добре. Това може да ви преви припряни и подчертано агресивни. Ако трябва да защитавате важни планове и проекти, то оставате това за другата седмица.
Риби –  нещата няма да се случват какво вие искате. Ще има забавяне, ще има некоректно отношение към вас. Може да има объркване по отношение на всички процеси в живота ви. Затова си дайте повече време от определения срок и отново не се отчайвайте, ако нещата не стават на време. В момента отговорността е споделена и не всичко зависи от вас.