21 – 27 Декември
Тази седмица ще мине под знака на празниците, но и на Пълнолунието, което ще се случи в знаците Рак и Козирог и ще е точно по Коледа. Това е идеален момент да прекараме време с близките си и да поправиш стари грешки, да приключим стари конфликти и да си простим, като оставим всяка една обида назад.
Овен  няма да можете да се насладите напълно на празниците, ако има недовършени неща в професионален план. Искате или не искате първо ще трябва да се справите с тенденциите там, а след това ще можете да се отдадете на почивка.
Телец – празниците ще ви донесат такова спокойствие, каквото не сте имали отдавна. Има възможност да се насладите точно на тази хармония, която е така ценна за вас и вие така обичате. Не забравяйте, че и вие трябва да я предоставите на другите, за да можете и да я получите.
Близнаци – през тази седмица хората празнуват, но вие ще взимате важни решения, свързани с живота ви и краткосрочните ви планове. Стигнали сте до един момент, в който ви е необходима промяна. Сега трябва да помислите как да я реализирате и с кого.
Рак – много ценен момент за равносметка по отношение на професионалния ви живот и това, което искате да постигнете в него. Помислете какво не сте направили през тази година и как можете да подобрите професионалния си живот през новата.
Лъв – тази седмица ще трябва да обърнете внимание на задълженията си – както тези към самите вас, така и тези в социален план. Сега ще трябва да действате с много голяма отговорност, защото има шанс всичко да се провали в последния момент, ако вие изпуснете юздите.
Дева – това ще е отлична седмица за пътуване, за позитивно прекарване с млади хора, за много общуване и комуникация. За вас е важно сега да сте позитивни и весели, защото можете да сте поставени в центъра на случването и от вас да се изисква да сте душата на компанията. Вие можете да бъдете!

Везни – тази седмица ще бъдете много дейни и много активни. От вас ще се изисква както да организирате всичко и цялата отговорност да падне над вас, така ще ви се наложи и да запазите доброто си настроение и да сте мили и отзивчиви. Трудна задача, но вие знаете как да се справите.
Скорпион –  точно сега ще трябва да се съобразявате с авторитетно мнение, което може да не ви е по вкуса. Това може да е мнението на шефа, на партньора, на човек, който има важна роля в живота ви. От вас се изисква да сте гъвкави и адаптивни сега.
Стрелец – през тази седмица всичко ще става с известно забавяне при вас, а това може много да ви дразни. Ще трябва да се въоръжите с търпение, за да не развалите и настроението на другите хора около вас. Няма как да ускорите процесите, просто ще трябва да се съобразите с това, което се случва.
Козирог – сега е чудесен момент да се замислите над емоционалната връзка с близките си хора и да си дадете сметка дали тя е такава, че всички да са щастливи или просто вие я управлявате авторитарно и се опитвате да наложите собствената си представа за щастие на другите. Пригответе се за компромиси.
Водолей – здравето ще е приоритетната тема за вас през тази седмица. Не се пресилвайте и не се надценявайте, защото можете да се разболеете в най-неподходящия момент и по този начин да си провалите празниците.
Риби – постарайте се да свършите цялата си работа преди празниците, а ако не успеете, скрийте се и не си вдигайте телефона, защото могат точно на вас да ви се обадят да доработвате. По-добре е да избегнете директния конфликт и пререканията и просто да се гмурнете на дълбоко.