28 Декември – 3 Януари
Това е прогнозата за последната седмица на годината. Точно сега е моментът да се ориентираме към това да направим равносметката за изминалата година и да си дадем сметка какво сме постигнали и за какво не са ни стигнали силите. Сега е и моментът да се замислим как да подобрим себе си и как да бъдем по-успешни през новата година.
Овен – тази седмица ще продължавате да сте активни и да обяснявате на другите колко са мързеливи. Просто не всички имат вашата мотивация за действие и от вас се изисква да се отнасяте толерантно и с разбиране към близките си, за да се държат и те така с вас.
Телец – творческата си енергия е много силна точно сега, затова творете, обичайте, карайте хората около вас да се чувстват добре. Това ще се отрази и над самите вас. Обърнете специално внимание на децата си, особено ако те са малки и прекарайте ценно време с тях.
Близнаци – много ще ви се иска да кажете на всички това, което мислите за тях, особено ако то е негативно и вие дълго време сте го държали в себе си. Замислете се обаче дали сте склонни да развалите празника си, както и този на другите.
Рак – семейните празници са вашето време. Затова е добре а сте сред семейството си. Сега е моментът да се приберете в родния дом, да уважите родителите си, да бъдете с хората, които са важни за вас. Оставете работата и задълженията през тази седмица на заден план.
Лъв – колкото и да ви се иска да казвате на другите какво да правят, то сега няма да имате тази възможност. Правилното отношение сега е да оставите другите да се погрижат за вас, а вие да им благодарите.
Дева – домът и семейството ще са най-важните сфери в живота ви сега. За да не се превърнете в жертва на близките си, накарайте ви и те да помагат, защото в противен случай можете взаимно да си развалите празника. Споделената отговорност е правилната отговорност. 
Везни – точно сега ще разберете, че можете да промените и най-сложните и заплетени ситуации с малко добро отношение. Всеки има нужда от такова отношение, а вие сте в състояние да го дадете и така да направите живота ви, както и този на близките ви, хармоничен.
Скорпион – трудно ще ви е да се разберете дори с близките си хора тази седмица. Вашето мнение няма да се чува, освен това може да бъде чуто, но пренебрегнато. Сега трябва да покажете колко сте гъвкави и адаптивни и да пускате проблемите да минават покрай ушите ви. 
Стрелец – тази седмица може да има много приятни изненади в живота ви. Те ще са малки и ежедневни, свързани с близките ви хора, но пък много ще ви зарадват, защото ще разберете колко сте ценни за тях.
Козирог – това ще е една много емоционална и приятна седмица за вас, в която можете да се почувствате правилно оценени и много обичащи. Важното е да демонстрирате същото и на близките си. Единственото, от което трябва да се пазите, са илюзиите.
Водолей – седмицата е прекрасна за благотворителна дейност. Ако имате близки или познати, които имат нужда от помощ – било то емоционална или финансова, то сега е моментът да им я дадете. Това ще ви направи както вас щастливи, така ще зарадва и тях.
Риби – точно сега можете да почувствате успеха и да се насладите на това, което сте свършили през тази година. Настоящият момент много точно ще ви покаже дали сте приключили успешно всичко, което сте искали и дали през новата година трябва да положите повече усилия.