18 -24 Януари

През тази седмица ще бъдем успешни, ако активираме въображението си и бъдем по-мили и състрадателни, както и разбиращи, че всичко, което се случва в живота ни е за добро, просто трябва да открием каква е личната ни поука.

Овен – тази седмица творческата ви енергия е в своя пик. Ако се занимавате с изкуство, танцувате или сте художник, то сега може да имате много успех. Може да се чувствате доволни от себе си, от работата си. Ако не сте осъзнали, че имате творчески заложби до момента, то може сега да го направите и да се опитате да ги развиете.

Телец – много осъзнаваща ще бъде тази седмица в живота ви. Може ясно да си дадете сметка, че имате определени представи за себе си и за живота си, които обаче не отговарят на реалността. Може да разберете, че под някаква форма „сте се излагали” в очите на другите с мнението, което сте имали за себе си. Предстои да го промените.

Близнаци – тази седмица може да върне стари познати в живота ви. Това могат да са хора, които под някаква форма са свързани с работата ви, с бизнеса ви, но отдавна не сте виждали. Точно тези забравени хора могат да са ви ценни и полезни в живота в момента.

Рак – през тази седмица тонусът ви е силно понижен. Важно е да се успокоите, да си дадете почивка и да не поемате повече ангажименти и задължения, отколкото ви позволяват силите. Дори и малко изтощение сега, може да води до сериозна загуба на енергия и физическо неразположение.

Лъв – точно в момента ходите по ръба. Това прави живота ви много сложен и неясен сега. От едната страна се намира успехът, но от другата страна се намира сериозната емоционална криза. Само от вас зависи накъде ще погледнете и къде ще стъпите, затова бъдете много внимателни.

Дева – седмицата ще ви дава сериозно объркване по отношение на професионалните ви планове. Вината за забавянето или несправянето няма да е ваша, но могат да ви я връчат. Не приемайте тази вина, която не е ваша, не допускайте това да ви се случва, защото вие нямате нищо общо. Не позволявайте другите да си измиват ръцете с вас. Това е ваша лична отговорност, с която трябва да се справите.
animals-in-winter-12
Везни – много ви се иска нещата да стават бързо и лесно, но това желание ще ви кара да допускате грешки. Това, че вие имате личен ентусиазъм, не означава, че ще накарате и света около вас да го има. Сами знаете колко много се разочаровате, когато светът не вибрира на вашата честота. Пазете се от разочарования сега.

Скорпион – много хубава седмица в интимен план ви се очертава. Аспектите са добри както в романтичен план, така и в сексуален. Партньорите ви ще бъдат доволни. Ако нямате партньори, то може активно да се замислите да си намерите и да се постараете да ги очаровате и задържите в живота си.

Стрелец – любовта и парите ще носят объркване, особено ако става въпрос за обещания. Не предлагайте брак тази седмица, както и не взимайте и не давайте пари, защото нито няма да се случи както очаквате. В момента има едно було от илюзии и позитивизъм, което ви пречи да видите ситуацията реално.

Козирог – периодът сега е както лесен, така и труден. Лесен е, защото може да ви дава много позитивни моменти и приятна компания, но може да е труден по отношение на промените, които ще ви се наложи да направите в живота си. В момента социализацията е много ценна за вас – тя ще ви покаже точно какво трябва да промените в живота си.

Водолей – може би вие най-много ще усетите влиянието на ретроградния Меркурий през тази седмица. Всички планове ще са предпоследни и нищо няма да се случва по първоначалния план. Въоръжете се с търпение, защото с избухване и емоционални кризи няма да се решат проблемите.

Риби –отлична седмица за бизнес, за преговори, за изясняване на стари проблеми и ситуации от миналото, които са били трудни за вас. Ще можете да подобрите бъдещето като оправите миналото. През тази седмица можете да бъдете завидно активни по един позитивен начин.

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n