1-1

Информационното объркване, което се дължи на Меркурий, вече е към своя край. Това беше и период на равносметка и обръщане назад към старите форми на общуване и комуникация, които ни свързват. Те се отнасят и до сферата на взаимоотношенията с най-близките до сърцето ни хора: децата, любимите и приятелите.
Тази идея кулминира в пълнолунието, което се случва в знаците Лъв и Водолей. То е на 24 Януари, точно в 03:46ч. Какво трябва да знаем за тази енергия?
• Трябва да знаем, че добрите взаимоотношения предполагат известна доза свобода и зачитане на личното пространство. С това можем да поправим връзката си в момента, когато сме толерантни към партньора.
• Всяко приятелство си е вид любов и ние дължим уважение на чувствата на приятеля до нас. Не можем да го пренебрегваме заради любовта, защото той заема друга категория в живота ни и си остава там за нас, когато имаме нужда от него.
• Трябва да си дадем сметка, че крайните състояния в една връзка са изтощителни и е ценно да намерим баланса. Както страстта ни изтощава, така и връзката, базирана само на логика и идеи, ни изстудява.
• Това пълнолуние дава акцент над темата за децата. Това са както родните деца, така и осиновените. Хора, които се вълнуват от тези въпроси, сега могат да намерят своя отговор и да стигнат до решение.
• Енергията е чудесна по отношение на това да реализираме творческата си енергия и да я представим на света с идеята той да я забележи и оцени. Всеки от нас носи творчески потенциал в себе си, които може да зарадва другите хора. Сега е моментът той да бъде пробуден и реализиран.

Може би най-хубавият аспект на това пълнолуние се крие в това, че ще ни покаже колко силно сме свързани всички и колко е важно да действаме както с любов, така и с идеализъм по отношение на взаимоотношенията ни.

https://www.youtube.com/watch?v=s6q7RLw8PUI

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n