25-31 Януари

Точно след пълнолунието и след като Меркурий се обръща и енергията започва да протича нормално, може да се впуснете в това да сте активни и дейни и да реализирате всички планове, които са били забавени до момента. Не бързайте, а си оставете приоритети, защото прекаленото бързане може да създаде хаос.

Овен –сега ще е много важно както да отстоявате собствената си позиция, така и да не влизате в директен конфликт с другите, защото почвата под краката ви е много неустойчива и всяка една конфронтация може да не излезе във ваша полза. Следете интереса си.

Телец – енергията на седмицата е много мека и приятна за вас и щастието ще се открива лесно в малките неща от ежедневието, просто ще трябва да си отворите очите и да го видите, а не да спите – буквално и преносно. Седмицата може да бъде отлична за хората, които се занимават с изкуство.

Близнаци – вашето мнение може силно да контрастира на мнението на авторитетите в живота ви. Това може да ви поставя в една неизгодна позиция, в която да сте прави за себе си, но едновременно с това да трябва да се съобразявате с неправилното мнение. Приемете това като урок по търпение.

Рак – тази седмица може да бъдете особено смели и амбициозни. Ще усетите, че е дошъл момента за действие в живота ви и не е добре да го изпускате. Сега трябва да наложите себе си и да покажете на какво сте способни. Така и трудните ще оценят качествата ви.

Лъв – през тази седмица ще разберете колко силно сте свързани с хората около вас и каква важна роля играят приятелите ви. Точно сега е момент да отдавате, да покажете на другите колко са важни за вас и как ги цените. Бъдете щедри!

Дева – много трескави мисли могат да ви обземат в момента и всичко това може да създаде голямо напрежение в самите вас, което да ви пречи на нормалното протичане на работата. Ще можете да се справите с всичко, но само последователно, но не и едновременно.

Везни – през тази седмица можете да бъдете много романтични и сантиментални. Това може да ви постави в една ситуация на илюзии, създадени само от вас, които водят до разочарование, което видимо сами сте си създали. Вярвайте на очите и ушите си, а не на мечтите си.

Скорпион – семейството ще заема цялото ви внимание точно сега. Сякаш всички имат нужда от вас и то в един и същ момент. Няма да можете да си поставите приоритети, а просто ще ви се налага да се раздавате на другите, докато можете.

Стрелец – парите ще са темата, която силно ще ви вълнува през тази седмица, особено ако имате кредити и задължения. Енергията сега е на изчистване на старото. В този ред на мисли бъдете много внимателни, ако отново мислите да посегнете към заем, кредит или помощ от приятел.

Козирог – всеки един проблем сега ще бъде решен, когато изчистите живота си. От една страна това означава приключване на стари и ненужни познанства, от друга страна означава да изчистите съзнанието си и да го изпълните с позитивни мисли, както и да изчистите тялото си чрез диета.

Водолей – темата за любовта ще излезе на преден план в живота ви и ще се замислите какво се случва с вас и любовта точно сега. Това може да е една важна равносметка по отношение на настоящата ви връзка, но може и да е идея как да привлечете правилния човек, който да ви направи щастливи. Време е да потърсите личното си щастие.

Риби – ще бъдете безкрайно успешни, ако търсите сътрудничество и успеете да помолите другите за помощ. Ако не успеете, то всяко едно начинание може да ви се стори изключително трудно и изтощително, защото в момента не можете да се справите сами.

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n