Стигнахме и до това важно събитие – Новолунието в Риби. То ще се случи на 9 март в 03:55ч. Важността идва от това, че заедно с новолунието имаме и пълно слънчево затъмнение. Новолунието ще  бъде в съвпад с южния лунен възел, а това означава, че ще отработваме много карма.

Това новолуние може да се използва и като предсказателен метод при всеки един човек, защото то ще даде важна тенденция, която ще се реализира през следващите шест месеца. Каква е тази тенденция зависи от дома, в което то попада.

Какво трябва да знаем за това Новолуние? Разбира се, то се свързва с новата енергия. Тази нова енергия, обаче, е много особена, защото все пак се свързва с един от знаците на края – този на Рибите. Ето ги и 5-те най-важни неща, които трябва да знаме за това Новолуние:

  1. Крайно време е да се освободим от вината в живота ни. Няма значение кой е виновен и кой не е. Важното е, че това е една голяма тежест, която трябва да оставим тук и сега и да продължим с лекота.
  2. Другият важен момент се свързва с прошката. Ако ви е трудно да простите на другите, то простете на себе си. От тук ще започне разплитането на енергията в живота ви. Престанете да определяте нещата за позитивни и негативни, защото те всички са поучителни, а това ги прави важни.
  3. Време е да обърнем поглед към самите себе си и да спрем да обвиняваме другите. Често ние сме жертва на самите себе си, но по-безболезнено е да прехвърлим отговорността за нашия живот на другите. Намерете за какво сте жертва и се опитайте да го излекувате.
  4. Това е изключително подходящ момент да решите да се занимавате с психология, астрология, езотерика. Запишете се на курс, потърсете повече информация.
  5. Пречистете ума и сърцето си. Освободете се от тези илюзии, любови, връзки, очаквания, надежди, които ви държат в миналото и не ви позволяват да видите какво ви предлага настоящето.

 

Енергията на рибите не е лесна, особено в агресивното и материално общество, в което живеем. Без обаче да подредим емоционалния си свят, ние просто живеем живота си в лутане и се надяваме някой отвън да ни даде сламка на надежда и да ни поведе  по неговия път, а това винаги гарантира нещастие. Осмелете се да разберете кои сте като дух, като мисия и като път. Това новолуние ще бъде много полезно за вас!

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n