7-13 Март

 

Тази седмица ще мине под енергията на Пълното слънчево затъмнение. То носи много силна и мощна енергия за духовно пречистване, от която е добре да се възползваме.

 

Овен – сега ще трябва да останете сами и да подредите емоционалния си свят. Ако имате прекалено сложни и заплетени взаимоотношения с другите хора, то по-добре се отделете от тях сега и погледнете ситуацията отстрани – така сами ще измислите алтернативни варианти за решение на проблема.

 

Телец –  тази седмица ще ви донесе добра доза емоционално спокойствие, а това ще ви зареди с много позитивна енергия. Можете да я използвате по отношение на дома и на децата си – те ще имат нужда от тази позитивна енергия.

 

Близнаци – редица скрити неща ще излязат на преден план и това може да не ви хареса. Това могат да са тайни, които са били крити от вас, но може да има и разбулване на ваши лични тайни, които не бихте искали да стават достояние на другите. Пригответе се за обяснения.

 

Рак – това ще е седмица изпълнена с позитивни емоции и много топлина във взаимоотношенията.  Чудесно време да ходите на гости, да каните гости и да покажете на другите хора колко са важни за вас. Това е седмица, в която можете да одобрите взаимоотношенията си с другите.

 

Лъв –много силни романтични чувства могат да ви залеят сега. Това може да ви уплаши, защото няма да можете да ги контролирате, а ще се и опасявате да им се отдадете напълно. Просто анализирайте какво се случва с вас и това до каква промяна води.

 

Дева – точно сега успехът ще идва при вас след като успеете да се успокоите и да не обвинявате другите за личните ви проблеми. Сега е добре да се обърнете към самите вас и да прецените какво е необходимо да промените в себе си, а другите хора просто ще ви го индикират.

 

Везни – много сантиментални ще сте през тази седмица и това може да ви пречи да взимате правилните решения. Емоциите ще ви завладяват, а това може да ви кара да правите нелогични неща, за които след това да съжалявате. Внимавайте, когато ви се налага да правите избор.

 

Скорпион – много силно емоционална седмица виц очаква и то по един позитивен начин. Можете да получите точно такава благодарност от близки до вас в емоционален план хора, каквато очаквате и това може да ви направи много щастливи.

 

Стрелец – налага ви се да спрете и да се замислите къде се намирате, с кого и как искате да продължите наред. Ако има нещо, от което не сте доволни в живота си, то сега е моментът да го промените.

 

Козирог – точно сега ще ви се наложи да сте много по-самостоятелни от обикновено. Грижата за възрастни хора или малки деца може да се падне еднолично на вас и няма да имате възможност да я откажете. Това ще е седмица, в която активно ще се раздавате за другите.

 

Водолей – парите ще са важна тема при вас сега. Тази тема се характеризира по един позитивен начин. Можете да измислите нови варианти за печелене на пари, можете да получите тази помощ, от която имате нужда.

 

Риби – тази седмица интуицията ще ви е много силна и тя много точно ще ви покаже какво трябва да промените в живота си и в коя посока да насочите енергията си. Дошъл е момент за промяна в живота ви.