14- 20 Март

 

Зимата е към своя край, а това предполага една нова активност в живота на всеки един от вас. Някои ще са готови и ще се впуснат в новите начинания с радост, но за други процесът на събуждане ще е много по-продължителен и мъчителен. През тази седмица активно ще трябва да се справим с мързела и с илюзиите, които ни завладяват на моменти.

 

Овен – няма да ви харесва това, което правите в момента. Няма да ви носи емоционално удовлетворение, но ще трябва да се справяте със задачите, защото така трябва. Тази седмица ще е тест за вашата съобразителност и умението ви да следвате правила.

 

Телец –  сега ще имате чувството, че другите ще изискват от вас много повече, отколкото вие можете да им дадете. Вие имате нужда да останете сами със себе си и да се успокоите, но ще бъдете поставени в ситуации, в които активно ще трябва да се социализирате и да отстоявате себе си. Правете го меко и приятно.

 

Близнаци – има толкова много варианти пред вас като идея, но толкова малко от тях могат да се реализират наистина. Това ви обезсърчава, защото вие не искате точно тези, които могат да се реализират, а предпочитате тези, които си отиват. Това може да ви прави особено раздразнителни в общуването през тази седмица.

 

Рак – много идеи, свързани с работата, ще се появяват в живота ви в момента. Може да намерите нови сътрудници, с които да работите, нови бизнес партньори, нови колеги, може да се преместите в по-добър офис. Седмицата е чудесна по отношение на постигане на целите в професионален план.

 

Лъв – в момента може да имате чувството, че тичате през вода и това никак не ви харесва, защото нито можете да определяте темпото, нито можете да предвидите за колко време ще стигнете до целта.  Тази седмица не е за динамика при вас, а е за успокоение. По-добре поплувайте във водата, отколкото да тичате в нея.

 

Дева – ще ви се налага да бъдете този, който балансира нещата, просто за да могат да се случат. Ще бъдете поставени сред хора, при които властват егото и илюзиите, а вие постоянно ще трябва да ги заземявате. Това ще ви прави много важни в колективната работа.

 

Везни –  сега може да сте особено недоволни от партньорите ви интимен план. Струва ви се, че нещо много силно липса по отношение на хармонията във връзката ви.  Това може да ви дразни. Не забравяйте, че партньорът отразява вас – замислете се къде самите вие сте загубили хармонията.

 

Скорпион – ако за някой тази седмица ще е много позитивна и щастлива, то това ще е за вас. Разбира се, това е един потенциал, от които трябва да се възползвате активно, защото ако мързелувате, нищо няма да стане. Късметът е на ваша страна, особено що се отнася до бизнес преговори и всякакъв тип колективна работа и работа с групи.

 

Стрелец- през тази седмица ще трябва да се пазите активно от заблудите. Те ще са както в личен, така и в професионален план. Могат да са умишлени и директно насочени срещу вас, но могат да се случат  и по един естествен начин. Проверявайте всичко многократно преди да вземете решение.

 

Козирог – ще имате свобода да направите каквото искате както в личен, така и в професионален план. Сякаш в момента никой не ви гледа и не ви следи, а това ще ви даде една голяма свобода на действие, но една голяма отговорност, която трябва да поемете за собствените си решения.

 

Водолей –  в момента вие ще сте силна емоционална опора за хората около вас и ще бъдете това рамо, на което те могат да поплачат. Не се опитвайте да избягате от тази роля, дори да ви се струва неприятна, защото вие имате тази духовна сила и способност за подкрепа, от които се нуждаят хората в живота ви сега.

 

Риби – точно сега може да ви се иска силно да преувеличавате, за да впечатлите хората около себе си. Това ще ви поставя в ситуации на откровена лъжа на моменти, дори от ваша страна всичко да е добронамерено.  Лъжата винаги отблъсква, затова не се учудвайте, ако хората се отдръпват от вас в момента.