21- 27 Март

 

Тази седмица ще мине под влиянието на Пълнолунието, което носи идеята за края и равносметката. Точно сега ще трябва да обърнем внимание към собственото си поведение и да го коригираме, ако е нужно, за да можем да имаме по-добри и хармонични взаимоотношения с другите.

 

Овен – искате или не искате, тази седмица ще ви се наложи много активно да се огледате в другите хора и да разберете какво е необходимо да промените в себе си. Колкото повече се раздалечите от собствената си гледна точка, толкова по-голяма възможност за позитивна промяна имате.

 

Телец – работата ще е основната тема в живота ви в момента. Може да дойде края на даден работен процес, а след него да се насочите към едно ново начало. Не съжалявайте за миналото, а се насочете активно към новата енергия.

 

Близнаци – седмицата се очертава като много успешна за вас. От една страна ще бъдете много мотивирани да действате, а от друга страна много лесно ще намирате хора, които да ви помагат и да разбират добре идеите ви. Точно сега е добра да направите позитивни промени в живота си.

 

Рак – В момента имате нужда да правите нещата в живота ви с ваша скорост, а ще бъдете насилвани да се съобразявате със скоростта на другите. Опитайте се да обясните каква са параметрите на личността ви, така ще се избавите от много проблеми.

 

Лъв – концентрирайте се и насочете енергията си към това да направите най-правилния избор за себе си през тази седмица. Ще бъдете поставени в ситуации на избор, но само един ще е правилният, другите просто ще ви объркват. Усетете чрез сърцето си коя е вашата посока.

 

Дева – много адаптивни и гъвкави ще бъдете през тази седмица и това ще ви помогне да минете покрай капките и да избегнете сериозни проблеми, независимо че такива ще има и те ще засегнат по-скоро другите хора около вас. Бъдете мили и социални – така ще можете да решите много от проблемите си.

 

Везни – в едни взаимоотношения не е достатъчно само да се правят компромиси, а често е необходимо и да заявите какво искате, към какво се стремите, както и да кажете на партньора в каква посока искате да се развивате. Това ще донесе баланс във връзката ви.

 

Скорпион – тази седмица ще имате помощ от страна на другите хора в живота ви. Това може да е нужда от помощ в личен, може и да е в професионален план. По този начин ще можете да опознаете по-добре хората в живота ви и да разберете кои са ви реално близки, на кои можете да разчитате и за кои си струва и вие да се жертвате.

 

Стрелец – всичко ще се случва бавно и след много усилия от ваша страна. Ако сте се забързали, то намалете скоростта и разбере, че няма как да управлявате всяка една ситуация, а ще ви се наложи да се съобразявате и с чужди правила, тъй като живеете и работите в система.

 

Козирог – може да ви се налага много да общувате с хората и постоянно да сте обградени от енергия, която вие не сте избрали. Това може да е много изтощително за вас, но няма да можете да противодействате на процеса, особено ако професията ви е публична. Другите имат нужда от вас.

 

Водолей – точно сега ще ви се наложи да възстановите баланса в живота си. Склонните сте да залитате от крайност в крайност, а това може да е крайно изтощително за вас в момента. Успокойте се и подредете приоритетите си по един нов начин – така, чер да има баланс.

 

Риби – тази седмица ще бъде много важна за вас. Сякаш ще излезете на повърхността и ще си поемете въздух. Разбира се това е метафоричното обяснение за енергията на ново начало, на пробуждане, на нова активност в живота ви.  Първо се осъзнайте къде се намирате, в каква нова среда сте, дайте си време и чак след това действайте.