11-17 Април

 

Много позитивна е енергията на тази седмица за всички знаци. Всеки ще може да намери щастието си, но и да поеме отговорност за него, а това може да се окаже по-трудната част. От нас зависи да заявим и да отстоим собственото си щастие.

 

Овен – точно сега можете да намерите баланс между физическо привличане и емоционално такова и това да направи връзката ви много пълноценна. Любовта, страстта и сексът ще са основните теми, които ще ви вълнуват в момента.

 

Телец – седмицата е идеална да промените плановете си така, че те да работят по най-добрия начин за вас и да ви гарантират успеха. Промяната означава да се откажете от нещо старо и не действащо в името на новата енергия.

 

Близнаци – точно сега се чувствате много динамични и много готови на промени. Това могат да са промени в битов план, но могат да бъдат и промени по отношение на работата, на идеите. Важно е да има активно случване в живота ви, за да можете да насочите енергията си. Подходяща седмица за пътувания.

 

Рак – парите ще са много важна тема в живота ви сега. Те ще ви дават както сигурност, така и щастие. Другите хора ще ви помогнат да разберете собствената си стойност и начина, по който сте оценявани. Сега е подходящият момент да подобрите тази сфера от живота си.

 

Лъв – няма да имате една свободна минута точно сега. Всичко зависи от вас, всички чакат вашите съвети, много отговорност ви предстои да поемете. С всичко ще се справите успешно като използвате личния си авторитет и силата на характера си. Това може да е седмица на големи успехи за вас.

 

Дева – тази седмица ще плувате в свой води. Хората ще се се съобразяват с вас и ще искат мнението ви. Грижете се за тях и се отнасяйте към проблемите им с необходимото уважение. Тази седмица ще играете ролята на ценни съветници.

 

Везни – с чар и обаяние вие ще намерите най-подходящите партньори, които да ви помогнат да реализирате плановете си в професионален план. В личен план е добре да сте отдадете на романтични преживявания – пътувания, вечери, разходки. В момента сте достатъчно обаятелни и можете да накарате другите да правят каквото искате.

 

Скорпион – много провокации ще има към вас през тази седмица, но вие ги обичате, защото те ви карат да се чувствате живи и да се променяте. Използвайте агресията по един конструктивен начин и като мотив за действие, а не като нещо разрушително, което да ви пречи на вас и на хората в живота ви.

 

Стрелец – много позитивна енергия е насочена към вас. Тази енергия ще ви мотивира да действате, да сте смели и да поемате рискове. Времето е много подходящо за едно ново начало – просто трябва да се осмелите да го започнете.

 

Козирог – всеки един проблем сега ще може да се реши на базата на откритата комуникация и на обсъждането. Важно е да споделите това, което ви притеснява и то да не остава във вас. Ако остане, то много ще ви тежи, а по този начин ще се наруши и хармонията във взаимоотношенията ви.

 

Водолей – това е една много успешна седмица за вас, в която няма да ви се наложи да правите нищо друго освен да бъдете чаровни. Нещата сами ще се случват, хората ще идват при вас, а вие трябва да изберете кого да удостоите с вниманието си. Ще имате много предложения както в личен, така и в професионален план, а от вас ще зависи да направите правилния избор.          

 

Риби – през тази седмица ще имате възможност да получите тази подкрепа, от която се нуждаете. Точно в момента на безсилие, когато всичко ви се струва без изход, нещата ще се подредят по един позитивен начин за вас, но не и без вашето участие. Ако сте забили носи си с пода и в депресията, то може и да не видите протегната ръка.