Сложна е енергията на настоящата седмица. От една страна имаме пълнолуние, което активира темите за изразяването на аза и за партньорството като ни приканва към приключване и завършване на процеси, а от друга страна сега започваме да усещаме много силно влиянието на ретроградния Марс и агресивните пориви, които той ни дава.

 

Овен – определено това ще е една сложна седмица за вас, защото много остро ще усетите агресията в живота си. Това ще е както агресията, която идва отвън, така това ще са и агресивните импулси, които ще ви завладяват, а вие ще трябва да решите дали да ги реализирате и да поемете риска да си развалите отношенията с другите или да се научите да се справяте с тях.

 

Телец – точно сега може да усетите, че стабилността, към която се стремите отсъства и още повече- отнета ви от фактори, които не зависят от вас. Това може да ви накара да се чувствате много уязвими и да искате да се скриете. Ако можете направете го – не е седмица за активна социализация.

 

Близнаци – много активни и динамични ще бъдете през тази седмица, но нищо няма да зависи от вас и това може да ви прави особено гневни. Няма значение колко сте отговорни и организирани сега, защото успехът или неуспехът ще зависи от другите хора около вас.

 

Рак – тази седмица може да бъде много полезна за вас, защото ще ви извади от черупката ви и ще ви накара да сте смели и да покажете на другите кои сте и какво искате. Разбира се, този процес може да е много рязък, а вие не обичате прекалената грубост. Сега обаче няма да имате избор, а ще трябва и вие да сте не деликатни, когато това се налага.

 

Лъв – всяка крачка, която правите сега е много важна. Решенията трябва да са много мислени, посоката трябва да е много ясна, а вие трябва да сте много уверени в това, което правите. Никой не ви кара да бързате, затова изпипвайте всичко в най-големия му детайл.

 

Дева – темата за парите ще излезе на преден план. Ще видите финансовото си състояние по един много реален начин, който може и да не ви хареса. Това ще ви накара както да се мотивирате и да сте по-работоспособни, така ще ви накара и да направите нов план по отношение на харченето в живота ви.

 

Везни –  тази седмица много ще ви промени. Ще ви накара да действате по различен начин, защото може да разберете, че ако действате по стария, то няма да постигнете нищо. Ако досега сте отстъпвали, то сега ще е добре да се изразите ясно и всички да ви разберат. Ако сте се налагали, обаче, то ще е по-добре да притихнете и да чуете какво имат да ви казват другите.

 

Скорпион – всяка една емоционална болка и напрежение по отношение на любовта и на партньорството ще ви се отразяват като физическо неразположение, болест. Не се хвърляйте да пиете хапчета и да драматизирате при лекарите, а просто останете сами със себе си и подредете емоциите си.

 

Стрелец – сякаш сега всичките ви планове и идеи ще спрат и ще започнат да се движат назад като в някой филм. Ще ви се наложи много сериозно да се замислите над посоката, която сте поели и дали в близкото минало не сте направили някоя грешка, която сега да застане на пътя си. Ако има такава грешка, то поправете я.

 

Козирог – много напрегнати ще са любовните ви отношения сега. Те ще се променят по начин, който не зависи от вас, а това може силно да ви стресира и да ви кара да не знаете как да се справите с новата ситуация. Проследете промяната и усетете какво ви носи, а не й се противопоставяйте.

 

Водолей – енергията на седмицата ще бъде максимално добра за вас. Тя ще ви гарантира подкрепа и много добра перспектива за реализация на плановете ви. Сега всичките ви планове могат да се променят, но тази промяна ще е за хубаво и ще ви накара да се чувствате щастливи.

Риби – тази седмица ще анализирате собственото си държание и ще разберете, че проблемите, които имате в общуването с другите се дължат както на това, което изказвате в комуникацията, така и на това, което не изказвате, но то се усеща от другата страна. За да се подобри общуването, то промяната трябва да започне от вас.