2- 8 Май

 

Надеждата може да се завърне в нашия живот. След изтощението, на което бяхме подложени в последно време, както в емоционален, така и във физически план, сега идва новата надежда с новолунието с Телец, която ще се случи тази седмица. То ще ни даде както една нова представа за хармония, така ще можем да се ориентираме към стабилността и сигурността в живота ни.

 

Овен – всичко ще се успокои по един естествен начин в живота ви и ще разберете, че много от процесите имат нужда от приемане и любов от ваша страна, а не от това ръчкане, на което вие сте склонни. Ще разберете, че успехът не зависи само от вас. Хем ще ви олекне от това твърдение, хем ще ви натъжи.

 

Телец – силна нова и то много позитивна енергия ще влезе в живота ви точно сега. Сякаш ще си поемете глътка въздух и след това ще решите в коя посока искате да ходите. Седмицата е добре да планирате нови начинания, а не толкова да ги стартирате.

 

Близнаци – трудно ще ви е да седите на едно място и да не правите нищо сега, но точно това е задачата ви в момента. Прекалено много идеи и голяма невроза има при вас в момента. Няма как нещата да се получават добре, ако не знаете накъде сте се запътили. Това, че имате нужда да тичате, не означава не знаете посоката. Първо намерете посоката, пък после тичайте.

 

Рак – темата за сигурността сега ще е постижима цел. Ще можете да се представите така, че да бъдете правилно оценени и да получите тези ласкателства и пари, които сте си представяли, че трябва да получите. Ако това, все пак не стане в очаквания размер, то потърсете и грешката в себе си.

 

Лъв – нещата не се случват по вашия начин точно сега. Всички ви казват да се успокоите, а това ви дразни още повече. Трудно ще намерите разбиране в очите на другите хора, затова най-важното сега е да разберете себе си и да осъзнаете какво истински ви тревожи.

 

Дева – много добре е представена темата за работата и за призванието в живота ви сега. Лесно ще се ориентирате в една ситуация и лесно ще подреждате нещата така, че вие да се чувствате добре, а това поведение ще ви помогне много по-лесно да се насочите към успеха в живота си.

 

Везни – хората могат да ви се струват много неприятни през тази седмица – както в личен план, така и в професионален. Ще ги намирате са дребнави и стиснати и ще сте склонни да ги обвинявате за собствения ви неуспех. Грешката обаче е в самите вас и в това, че сте се обградили с тези хора. Нека промяната започне от вас.

 

Скорпион – през тази седмица ще усетите колко силно сте зависими от другите и как вашата хармония и щастие са свързани с тази на хората, които обичате и с които живеете. Егоизмът трябва да се изпари от живота ви сега и е добре да се отворите към другите хора.

 

Стрелец – много трудно ще сдържате темперамента си в момента. Всичко ще ви дразни, а за вас е добре просто да изкарате тази енергия от себе си, а не да се правите на мили и разбиращи, защото ще се разболеете. Намерете форма, под която да отработите агресията по един конструктивен начин.

 

Козирог – търпението ви бе възнаградено – получавате това, което искате. Бяхте много последователни, за много неща си затворихте очите – всичко се случва както вие искате. Сега обаче ще си отговорите на въпроса дали точно това искате.

 

Водолей – може да попаднете е ситуация, в която хората ще ви дразнят с пасивното си и примирено отношение, а вие ще виждате много начини да им помогнете, според вас, но те няма да искат вашата помощ. Това може много да ви дразни, но е добре да разберете, че нежеланата помощ е още по-голямо зло.

 

Риби –  имате нужда от голяма емоционална подредба, защото много силно разпръснахте себе си в последно време и ви беше трудно да се съберете. Сега ще успеете и това ще стане с помощта на близки до вас хора. Именно сега ще разберете кой истински държи на вас.