16-22 Май

 

Това ще е една важна седмица, в която ще ни се наложи да вземем решения както по отношение на краткосрочните ни планове, така и по отношение на дългосрочните. Решенията, които ще вземем сега ще бележат една съществена част от бъдещето ни. Ще се реализират само тези планове, които са реални и не са потопени в собствените ни илюзии.

 

Овен – трудно ще ви е да разберете за себе си какво искате от една връзка. В един момент ще имате нужда от любов и нежност, в друг момент ще имате нужда от страст. За всичко може да е виновен партньорът ви. Истината е, че вие сами отговаряте за нуждите си и за способността да ги комуникирате правило. Това и трябва да направите сега.

 

Телец – тази седмица агресията може да ви се струва прекалено голяма. Много динамичен е животът ви, а вие имате нужда от спокойствие и хармония в настоящия момент. Пазете енергията си, защото здравето ви може да е много уязвимо.

 

Близнаци- време е да излезете от ограничеността на случващото се тук и сега и да се за мислите над това, което искате да направите в живота си след година, две. Сега трябва да поемете по този път на промяната, колко и да ви е страх. В момента трябва да сте активни и дейни.

 

Рак – тази седмица ще се чувствате много разкъсани. Ще има две опции, а за вас ще е много трудно да изберете и това може да ви създава голямо емоционално и нервно напрежение. Всичко ще се реши, когато разберете, че не можете да бъдете на две места едновременно и само единият вариант е възможен.

 

Лъв – силни и доминиращи партньори ще имате през тази седмица. Те ще искат да съобразявате с тях, а не вие да определяте правилата. Поучете се от тях и приемете гледната им точка. В момента имате нужда от помощ и от сътрудничество.

 

Дева – точно сега може да сте разкъсани между професионалния  и линия ви живот. Може да имате много работа, а семейството ви да иска да пътува и да се забавлява. Трудно ще съвместите тези две сфери. Опитайте се да обясните така, че да бъдете правилно разбрани.

 

Везни – много ще ви се иска това, което ви казват и ви харесва да е истина, но няма всичко да бъде. Пазете се от измами и то най-вече от любезни и привидно много добронамерени хора. Не вярвайте на думи, а гледайте какво точно прави човека срещу вас.

 

Скорпион – точно сега ще имате много енергия. Добре е да спортувате, да ходите на фитнес, а през свободното ви време да сте навън, сред природата. Това много ще ви успокои. Ако нямате време за почивка и за активност, то може да се чувствате много конфликтни и това да се отрази по един напрегнат начин на партньорството ви.

 

Стрелец – няма как да правите грандиозни планове за бъдещето, ако настоящето боксува от проблеми и блокирана енергия. Тази седмица е отлична да се занимаете с всички дребни проблеми от ежедневието, които не сте решили до момента. Започнете от малкото, за да стигнете до голямото.

 

Козирог – много добре ще отработвате напрегнатата енергия през тази седмица. Ще можете да използвате напрежението по един конструктивен начин и да постигате целите си. В момента ще имате чувството, че нямате време за губене. Ако все още нямате цели, формирайте си, напрежението не трябва да остава във вас.

 

Водолей – тази седмица може да попаднете в конкурента среда, в която ще трябва да наложите себе си. Това може да не ви хареса, но няма да имате избор. Сега е моментът да покажете на какво сте способни и не е подходящ момент да се правите на компромисни.

 

Риби – много неща се случват в душата ви в момента. Трудно ги е да ги изразите с думи. Отвътре може да има буря, но отвън да изглеждате приятно разсеяни. Намерете начин да изкарате напрегнатите емоции от вас, защото могат да се отразят по един труден начин на емоционалното и на физическото ви здраве.