30 Май – 05 Юни

 

Тази седмица е изпълнена с идеи. Всеки един от нас ще е по-аналитичен от обикновено и много силно ще усеща как се движи информацията в живота. Енергията е много подходяща за пътувания, за обучения, за общуване и комуникация. Всичко това ще кулминира в Новолунието на 5 Юни.

 

Овен –  каквото и да планирате, то няма да зависи само от вас. Плановете ви ще са силно зависими от хората около вас и ще са успешни, само ако умеете да цените хората и да комуникирате гледната си точка по един приятен и разбираем начин.

 

Телец –  сега ще усетите една много голяма липса в живота ви. Ще разберете точно от какво се нуждаете, за да сте щастливи и ще осъзнаете, че точно това ви е липсвало, това е било последното парче от пъзела. Когато достигнете до тази истина, зависи само от вас да подредите целия пъзел и да сте щастливи.

 

Близнаци – дойде подходящ момент за ново начало в живота ви. Това може да е ново начало в професионален план, а може и да е такова в личен. За да приветствате новата енергия в живота си, то ще трябва да се разделите доброволно със старата.

 

Рак – много силна и концентрирана енергия ще влезе в живота ви точно сега. Може да усетите нов прилив на енергия. Седмицата е много добра по отношение на старта, така и по отношение на приключването на обучение, квалификация. В момента се нуждаете от нови познания, които да повишат квалификацията ви.

 

Лъв – тази седмица при вас може да има известно разочарование, защото нещата няма да се случват по начин, по който искате, с тази скорост, с която искате. Това може да ви направи особено раздразнителни. За да не се случва нещо, то има причина, опитайте се да я разберете.

 

Дева – точно сега вие ще сте тази инстанция, която ще преценява кое е истина и кое не е. Възможно е да попаднете в ситуации на измама, особено по отношение на бизнес начинанията, затова бъдете аналитични и предпазливи.

Везни – много внимавайте как харчите парите си сега. Седмицата не е добра във финансов аспект. Може да се сблъскате с неочаквани разходи, може да има плащане на стари задължения и накрая да се окаже, че нямате пари. По-спокойни ще са тези, които имат спестявания.

 

Скорпион – седмицата е много добра за нови начинания, за нови идеи. Сега е важно да намерите подходящите хора, с които да разработите тези идеи. Вие сте генератора на идеите, но сега е по-важно да намерите правилите изпълнители.

 

Стрелец – ролята на другите хора ще е много важна в живота ви сега. Те ще ви допълват по един чудесен начин и ще ви дават тази информация, която ви липсва, а по този начин вие ще можете да изградите цялостната картина на истината. Това е седмица на общуването за вас.

 

Козирог – много сериозен сблъсък с авторитетите в живота ви се се очертава сега. От една страна може да имате проблеми с родителите, ако живеете още с тях, а от друга страна може да има неразбиране с шефа ви, с ментора ви. Тази седмица няма да сте склонни на компромиси, а точно това ще ви се налага да правите.

 

Водолей – точно сега може да усещате известен хаос в живота ви, но това може особено много да ви харесва, защото вие разбирате добре хаоса и умеете да го наредите по начин, който да ви харесва на самите вас. Използвайте това си умение.

 

Риби – в животът ви могат да влязат много сладкодумни хора, които да ви обещават чудеса. Много ще ви се иска да им повярвате, защото в момента се нуждаете от позитивни чудеса. Бъдете интуитивни и преценявайте внимателно с кого общувате, защото чудесата могат да се окажат и лоша изненада.