06-12 Юни

 

Тази седмица ще се усети едно много силно раздвижване – както в ментален план, така и във физически. Много нови идеи сега ще се реализират, а това ще ни отведе в нова посока. Също така у всеки може да се породи желание за пътуване, за преместване или за някаква промяна в битов план.

 

Овен – трудно ще ви е да съберете енергията си и да я насочите в една посока. Много неща ще са ви интересни, много неща ще ви вълнуват, а концентрацията ще ви е особено трудна. Точно по тази причина е добре да се доверите на другите хора, да им гласувате доверие и да им позволите да правят неща за вас.

 

Телец – в момента можете да се чувствате особено динамични и особено активни. Това ще ви накара да вземете важни решения в момента. Тези решения ще са свързани основно с идеите за образование, за обучение, за нова квалификация. Подходящ е моментът за поставяне на нови краткосрочни цели.

 

Близнаци – енергията за вас е отлична през тази седмица. Ще можете да се наслаждавате на живота по този начин, който намирате за приятен и за интересен. Ще намирате и правилните хора, с които да правите всичко това.  Просто се насладете на седмицата.

 

Рак – добре е да се замислите как да промените средата, която ви заобикаля по един нов начин. Това може да стане чрез ремонт, чрез една нова подредба на жилищното пространство. Освежете дома си, купете си нещо ново и красиво.

 

Лъв – направете тези промени, които отдавна планирате. Сега е важно да се промени енергията в живота ви и да усетите една нова глътка въздух, която да ви зареди по един позитивен начин.  Разделете се доброволно със старото и ненужното.

 

Дева – проблеми в комуникацията и правилното изразяване на идеите ви могат да забавят процесите в професионален план и да ви е трудно да си проправите път в работната в момента. Сега е по-скоро момент за анализи и за изчакване, отколкото за действие.

 

Везни – влиятелни и очарователни хора сега ще ви се притекат на помощ и ще ви дадат тази подкрепа, от която имате нужда, за да реализирате успешно идеите си.  Поемете протегнатата ръка и не забравяйте да благодарите за помощта, която ви е оказана.

 

Скорпион – много подходящ момент за нов старт в професионален план, за едно ново начало с нови сили. В момента е много важно да гледате само напред и да не се обръщате назад, където се намира трудната опитност и страховете ви.

 

Стрелец – точно сега ще ви се наложи да сте компромисни и да умеете да разбирате другите хора. Ако поставите егото си на първо място, то може да ви създаде много проблеми в момента. Важно е сега да можете да си сътрудничите.

 

Козирог – седмицата носи много позитивна енергия за промяна в живота ви.  Първо ще се промените на дълбоко емоционално ниво, а след това тази промяна ще се отрази при вас и в битов план.  Време е за разчистване на тежките емоции.

 

Водолей – поредната позитивна седмица за вас, която ще ви даде толкова добра енергия, че ще можете да реализирате успешно всичко, което сте си наумили. Седмицата е много добра и в любовен план, както и по отношение на подобряване на взаимоотношенията с хора, с които сте били в конфликт.

 

Риби –тази седмица удоволствията могат да се окажат голям проблем за вас. Може да имате проблем при прекалено хранене, прекалено много секс, прекалено много пиене и пушене. Лесно ще губите мярката, а това ще се отразява по един напрегнат начин на здравето ви. Бъдете внимателни.