13-19 Юни

 

Енергията на тази седмица предполага да разчитаме на себе си и на собствения ни умения, ако искаме нещо да се свърши както трябва. Колкото по-заземени сме, толкова по-добре ще се чувстваме. Илюзиите и лъжите ще се опитват да ни провокират, но ние не трябва да им се даваме.

 

Овен – темата за парите ще е на преде план при вас в момента. Това могат да са стари финансови проблеми, които ще излязат от миналото, а може и да е някакво объркване по отношение на доходите ви и да сте подценени. Всеки един проблем ще се решава сега с много търпение и готовност за диалогичност.

 

Телец –  много меланхолични можете да бъдете сега. Това може да се дължи на факта, че изпитвате известна празнота в емоционален план в момента. Тази празнота не е добре да се запълва с храна и с мързел, а е добре да я дефинирате и да се опитате да намерите това, което ви липсва и да го предложите на себе си.

 

Близнаци – може да получите нови примамливи предложение както в личен, така и в професионален план, но е добре да бъдете много разумни, когато взимате крайното решение, защото сте много склонни да се поддавате на заблуди към момента.

 

Рак – тази седмица може да извади от миналото стари познати, приятели и любовници и да ви накара да се изправите пред тях отново. Ако има нещо нерешено във взаимоотношенията ви с тези хора, то решето го, а не се опитвайте да се скриете и да избягате от тях.

 

Лъв – през тази седмица ще ви е много трудно да се съобразявате с другите. Просто няма да искате да го правите. Избягвайте колективи и групови занимания. Сега е моментът да действате сами и да покажете на другите на какво сте способности със своя талант и своята уникалност.

 

Дева – много целеустремени сте в момента и това може да се отрази по един позитивен начин на целите ви в социален план. Темите работа и кариера са отлично представени сега в живота ви и ако планирате някакво случване в тази насока, то сега то може да се реализира успешно.

 

Везни –  енергията на седмицата ще ви донесе много мъдрост. Това ще е мъдрост, която ще се базира както на разочарованието, така и на приемането. Има неща в живота, които трябва да се случат, независимо дали вие сте готови за тях или не. Когато се случат е важно да си извадите заключенията.

 

Скорпион – точно сега любовните връзки няма да се случват по начина, по който вие искате. Може да има напрежение, може да има напразни очаквания. Ако искате нещо да се случи, то кажете го, а не оставяйте другата страна сама да се сети.

 

Стрелец – много силни емоции ви предстоят тази седмица. Те ще ви объркват и ще ви пречат на правилното взимане на решения. Носталгия, илюзии, нереализирани любовни копнежи – всичко това може да ви обърква и да ви кара да виждате света какъвто ви се иска, а не по реален начин. Опитвайте се да не взимате важни решения точно сега.

 

Козирог-  тази седмица е добре да се погрижите за физическото си тяло. Това може да стане чрез спорт, чрез диета или просто като изключите от менюто си нещо, което не ви кара да се чувствате добре.  Тялото ви ще ви е благодарно.

 

Водолей – вашите различни и уникални идеи ще бъдат забелязани сега по един позитивен начин. Седмицата е отлична да развивате себе си, идеите си и бизнеса си, особено ако той е личен и в него влагате част от творческата ви енергия.

 

Риби – стари емоционални рани могат да бъдат отворени отново през тази седмица. Това не е само притеснителен факт, а може и да бъде много поучителен. Ще разберете до каква степен сте се променили в последно време и дали сте се научили да се справяте със старите проблеми по нов начин.