Пълнолуние в Стрелец

 

Стигнахме и до това важно пълнолуние, с което ще отбележим и началото на лятото. При него има още една особеност,  то се случва в последния градус на знаците Близнаци и Стрелец, а това винаги подчертава идеята за изчистване от старото и ненужното, както и символизира идеята за прехода. Този преход ще е в ментален план. От промяната на идеите и в гледната точка ще дойде и реалната промяна в нашия живот.

През последните седмици имаше много наситена енергия, която ни провокираше към трансформация. Това е както емоционална трансформация, така и физическа, но най-вече в идеен план. Целият този процес ще приключи утре на 20 Юни в 14ч, когато е реално пълнолунието.

Ето ги и най-важните съвети за това пълнолуние:

  1. Не се страхувайте от пререкания и от конфликти. На тази база сега ще излязат много важни истини, от които имате нужда, за да подредите живота си по един нов начин. Дойде моментът да кажете това, което отдавна сте задържали в себе си.
  2. Не се противете на новото и не се вкопчвайте в старите си идеи, защото те неслучайно са стари. Може би ще е по-добре да ги оставите да си тръгнат от живота ви. Новите идеи ще са свързани с нови хора. Може да има и кулминация, реализация на старите идеи – момент на завършване.
  3. Ако сте планирали преместване, разместване, нова подредба, то сега е добре да ги реализирате като отново се освободите от всичко старо и ненужно. Важно е в момента да смените енергията около вас – както в битов план, така и в емоционален.
  4. Плановете ви по отношение на пътувания, емиграция, живот на друго място сега могат да се избистрят и да решите или да заминете или да се върнете.
  5. Това пълнолуние е много ценно по отношение на равносметката на собствените ви знания. Сега може да осъзнаете дали имате нужда от повече информация, квалификация или обучение, за да подобрите самочувствието си.

Желая ви успех!

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n