27 Юни -3 Юли

 

Стигнахме и до седмицата, в която Марс се обръща и става отново директен. Трудната енергия, която беше характерна за изминалите два месеца и половина сега ще приключи и ние ще трябва да се справим с последствията от нея. Много недообмислени решения бяха взети, поеха се посоки по един прибързан начин. Сега ще подредим всичко от ново и ще можем да поправим старите грешки.

 

Овен –при вас ще има едно съществено облекчение и ще усетите как ви олеква. Енергията ще започне да тече много по-хармонично и вие ще можете да се вземете в ръце и да решите проблемите, които ви мъчат от известно време.

 

Телец – промените в живота ви сега ще зависят от другите. Те ще ви покажат в каква посока е добре да се развивате и какво трябва да промените. В живота ви има две опции – да се огледате в другите и да последвате добрия им пример или да започнете да им завиждате и да се измъчвате себе си.

 

Близнаци –  лятото е идеален момент за нова квалификация при вас, за ново познание, за повишаване на самочувствието ви в интелектуален план. Тази тенденция започва от сега. Добре е да се замислите по какъв начин искате да се промените и да определите краткосрочните си идеи и планове.

 

Рак – вие се намирате на прехода между старото и новото. В момента както активно приключвате старите процеси в живота ви, така и правите една съществена равносметка на изминалата година и се ориентирате към новата енергия. Добре е а оставате сами и да подреждате емоциите си.

 

Лъв – тази седмица силно ще ви приземи и ще ви накара да се занимавате с ежедневни и скучни неща. Това са битови проблеми, ремонти, подредба на дома и офиса. Моментът е да подходящ да се подреди ежедневието ви и оттам ще се подреди и енергията на живота ви.

 

Дева – преместванията и пътуванията през тази седмица ще ви носят известно напрежение. Ако местите предмети и мебели, то опаковайте ги много добре, защото могат да се счупят. Ако пътувате с кола, то направете й преглед преди това. Може да има малки, но неприятни ежедневни проблеми, които да ви изваждат от равновесие.

 

Везни –  може да бъдете много харесвани, много ухажвани и към вас да има подчертано внимание. Самите вие, обаче, може да не сте сигурни в чувствата си и да не можете да отговорите по този позитивен начин на партньора. Дайте си време и усетете ситуацията и ако смятате, че няма смисъл да продължавате, то използвайте дипломацията си и прекратете отношенията в началото.

 

Скорпион – желанията, за които сте мечтали отдавна, сега ще се реализират. Това може както да ви зарадва, така и силно да ви уплаши, защото можете да осъзнаете, че не това сте искали. Ще трябва да се справите с последствията на собствените ви желания.

 

Стрелец – предстои ви една позитивна седмица по отношение на парите и на начина, по който ще бъдете оценени от другите хора в живота ви. Сега можете да докажете на какво сте способни и да получите тази похвала, от която имате нужда. Може и да се договорите за по-добро заплащане.

 

Козирог –  много искате да сте активни и динамични и да сте в центъра на лятното случване, но реално нямате сили. В момента тонусът ви може да е понижен и това да води по-лесно разболяване, летни грипове, настинки, т.н.  Пазете себе си и здравето си.

 

Водолей – през тази седмица трябва да сте много внимателни какво говорите и как се държите с авторитетите в живота ви. Възможно е да объркате плановете си, ако комуникирате по неправилен начин или пренебрегнете важни в живота ви хора. Всичко зависи от вас и от желанието ви да си сътрудничите успешно.

 

Риби – много положителна енергия може да идва към вас от страна на семейството. То ще ви дава сигурност, ще ви успокоява. Ако сте на разстояние от него, то намерете начин да се приберете и да бъдете заедно с близките ви хора. Те ще ви заредят по най-добрия начин и ще ви карат да се чувствате добре.