Седмицата завършва с Новолуние в знака на Рака. Това събитие е поставено в една сложна астрологична среда на ретроградни планети.  То ще се случи на 13 Юли в 05:49ч. Новото начало е силно свързано със успешното приключване на стари процеси, особено такива в емоционален план, свързани с тежки объврзаности и зависимости. За да се чувстваме добре, сега трябва да се справим първо със собствените си емоции, а след това да действаме навън. Разбира, се темите, с които се свързва знака на Рака са приоритетни.  В този ред на мисли сега ще си кажем кои са най-важните моменти по отношение на това Новолуние:

  1. Чудесен момент да създаване на семейство и за отбелязването на това събитие чрез церемония – било то гражданска или църковна. Чудесен момент и за раздяла, която е неизбежна и освен това може да бъде лечебна и за двамата партньори.
  2. Много подходящ момент е да се замислим къде искаме да живеем, с кого и евентуално да се ориентираме към нов дом, който можем да наемем или купим. Същото се отнася и до офисите и смяната им. Темата за наследствените въпроси и тяхното разрешаване излиза на преден план.
  3. Важен момент да осмислим по един нов начин отношенията с майка ни и ако сме стигнали до определена зряла възраст, да се замислим как можем да се отделим от нея и да станем самостоятелни. Моментът е чудесен за медитации, свързани със семейството и особено с майката, за прошка и едно ново разбиране на отношенията с нея.
  4. Важно е да разберем какво ни дава сигурност в момента и какво ни липсва, за да се чувстваме напълно сигурни. Точно сега можем да се ориентираме към това да си дадем тази сигурност, която ще ни направи по-смели и ще ни позволи да се развиваме.
  5. Ако сте се замисляли за деца, за потомство, то сега е добре да обсъдите този момент с партньора и да действате.

Както виждате темите на Рака са много мили, приятни и желани от всички. Самият сезон предполага да можем да работим по всяка една от тези теми с топли чувства и с удоволствие. Затова просто ни остава да се захванем за работа.

Желая ви успех!

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n