18-24 Юли

 

Тази седмица ще мине под силата на Пълнолунието, което ще се случи в знаците Рак и Козирог. Темите за дома и семейството, но и за успеха и социалната реализация ще трябва да бъдат осмислени по един нов начин. Всичко това ще доведе до нови идеи и нови посоки, в които да се развиваме в близко бъдеще.

 

Овен – седмицата ще донесе известно напрежение. Прекалено много ангажименти, прекалено много задачи може да има в живота ви. Точно сега трябва да решите на кого можете да се доверите и как да споделите отговорността така, че да ви олекне.

 

Телец – парите могат да ви създават известни притеснения. Това ще е по-скоро липсата на достатъчно пари. Желанията ви, точно сега, могат да надхвърлят многократно възможностите ви и това може да ви създава чувство на недоволство, на тъга. Просто помислете как тази ситуация да не се повтаря повече и как можете да си набавите достатъчно доходи.

 

Близнаци – седмицата е много успешна за вас, особено ако трябва да се водят тежки разговори или да минавате през преговори. Сега е подходящият момент да договорите такива условия, които да ви допадат и да сте доволни. Това са отнася както до личните, така и до професионалните взаимоотношения.          

 

Рак – задълженията ви тази седмица могат да се увеличат, независимо че имате желание да се отървете от тях. Не е време за почивка, а за взимане на важни решения, които се отнасят до най-близките до вас хора. Проблемите в живота ви сега могат да са свързани именно с тях.

 

Лъв – тази седмица е много подходяща за здравословна профилактика при вас. Може да минете да диета, да си починете, да намерите начин, по който да заредите енергията си чрез природата, чрез позитивни контакти, но не и чрез храна и алкохол.

 

Дева – много активни емоционални процеси преминават през вас в момента. Сякаш виждате живота си под един различен ъгъл и си давате отговор на много въпроси, които са ви вълнували в последно време.  Не е време за действие, а е правилният момент за равносметка и преценка.

 

Везни – трудно ще съвместявате отговорностите в личен и в професионален план, още повече ако се грижите за болни и стари хора или имате малки деца. В момента имате нужда от помощ, защото нямате сили да се справите с всичко. Поискайте помощ и тя ще ви бъде дадена.

 

Скорпион – редица обрати са на ход в живота ви. Това, което очаквате да се случи, няма да стане по вашия начин, а ще трябва да се съобразите с изненадите, които животът ви е приготвил. Сега е подходящият момент да разберете поговорката :” всяко зло за добро” и да прецените какво е доброто за вас в момента.

 

Стрелец – тази седмица имате възможност да промените всичко лесно и бързо, да се освободите от отговорности, които не са за вас и да се почувствате свободни. Точно сега ще следвате егото си и това ще е правилният път за вас, независимо че можете да изглеждате безотговорни в очите на другите.

 

Козирог – всичко, което сте премълчавали по отношение на близките си хора, сега ще го споделите. Това може да не е един мил и приятен диалог, но е важно да си кажете истината. Тази седмица може да се срещнете с близки и роднини, с които не сте имали контакт скоро.

 

Водолей – сякаш в живота ви започва един нов етап. От вас зависи какъв ще е той. Има шанс да сте разумни и аналитични и да поемете само толкова отговорност, с колкото можете да се справите. Тогава всичко ще е наред. Може и да се направите на „добри” и да  се претоварите – така няма да сте полезни нито на себе си, нито на другите хора. Решението е само ваше.

 

Риби – тази седмица може да ви донесе изпепеляващи емоции. Има опасност да прекалите както с любовта, така и с храната и с алкохола. Всяка една крайност може силно да наруши баланса в живота ви сега, затова бъдете разумни и малко по-кротки. Ако приемате от всичко в нормални дози, то седмицата може да ви донесе много щастие.