Стигнахме и до пълнолунието в знака на Козирога. То ще се случи на 28 Юни, точно в 10:20ч. Винаги, когато имате пълнолуние в кардиналните знаци, можем да очакваме сериозна промяна на енергията, защото са засегнати някои от най-важните сфери в живота ни. Този път това е балансът между личния и социалния живот. Важни решения ще трябва да вземем в тази посока.  Те ще са свързани с новите отговорности в живота ни, които го променят така, че някак си той трябва да потече в ново русло.

Едновременно с това ще е много трудно да се разделим със старата енергия. Дори този процес може да е свързан със силна емоционална болка.

Нека да проследим кои са най-важните неща, които трябва да знаем за Пълнолунието в Козирог:

  1. Ще усетим нужда да се откъснем от сигурността, която ни дава семейството и да поемем отговорност за собствените си живот. Това може да е труден и емоционално изтощителен процес, който изисква време. Добре е да си дадем това време.
  2. Ще усетим, че личният ни път се различава от този на близките ни. Сега е моментът да се сподели това и да се помоли за разбиране и толерантност по отношение на различния ни и уникален път както в личен, така и е професионален план. Дори и да има разочаровани, то ще е за кратко, затова не се притеснявайте прекалено за това.
  3. Независимо че емоциите ще ни захлупват на моменти и ще искаме да има се отдадем, няма да имаме това време. Емоциите ще протичат заедно с действието, защото това Пълнолуние изисква да действаме и то активно.
  4. Подходящ момент е да изчистим съзнанието си от стари мисли и принципи, но е и добре да изчистим дома си от ненужни вещи, които ни затрупват от много време. Подарявайте това, което не ви е нужно.
  5. Енергията на това пълнолуние ще ни накара да извървим пътя от личната несигурност до зрялото ни аз. Сега този процес ще започне и няма как да го спрем. Това ще е момент на едно ново осъзнаване за собствения ни живот.

 

Оставете старата енергия да си отиде, без да се опитвате да я задържите. Това са връзки с хора, процеси, мисли. Ако нещо сега приключва, значи така трябва да стане.

 

Желая ви успех!